Moje balící finta   02.Prosinec 2007


ahoj holky ........ budu se vám snažit pomoct s balením kluků......

Takže první krok je oční kontakt. Zadívejte se mu hluboce do očí , usmějte se na něj, pak sklopte oči a znovu se na něj podívejte.... Jestli na se na vás bude dívat i po tom co sklopíte oči tak to máte vyhraný!! Jestli ne tak si z toho určitě nic nedělejte a prostě za nim děte a dejte se s nim do řeči.. Když toto uděláte máte šanci, že se dáte dohromady.... Ale určitě se nesmějte všemu co řekne, to se klukům nelíbí. Ukažte že nejste takové ty slepice , které za klukem pořád lezou .. To je další chyba kterou můžete udělat, pořád za nim dolejzat. Hlavně ho nejdřív pořádně poznejte. Může se taky stát , že kluk co vypadá jako anděl , který právě sestoupil z nebe nemusí být tak krásný i zevnitř. Pamatujte si , že důležitější než vzhled je charakter .

Pokud nevíte o čem si s ním máte začít povídat , tak bych vám také mohla pár témat poradit. Můžete se ho zeptat třeba jak se má. Nechtějte po něm hned číslo jeho mobilu!!!! To by ho mohlo odradit. A hlavně chovejte se naprosto přirozeně a když jste nervozní nedejte to na sobě znát!!! ....... Další téma může být třeba počasí, koníčky, škola (pokud se už znáte ze školy), společné zájmy a třeba dnešní televizní program , ale to je jenom taková nouzovka!! Pokuste se najít společné téma a když ho najdete tak už nepotřebujete žádné rady.Pokud ho nenajdete tak to není kluk pro vás. Ono samozřejmě ňákou tu dobu potrvá , ale nevzdávejte to!! Určitě to téma nakonec najdete a bude všechno super. Hlavně buďte přirozené a nedělějte ze sebe něco co nejste a nesnažte se být dokonalé. Když společná konverzace nepomůže tak už je to jenom na vás , jestli chcete dál pokoušet štěstí a balit ho nebo to vzdáte.

Osobní zkušenost:

Já jsem chodila s klukem , kterého jsem skoro neznala a dopadlo to rozchodem. Bylo to strašně rychlé , ale ten rychlý začátek nebyl moje vina, ale toho kluka. Asi po měsíci chození s nim mi došlo že už s nim asi společné téma nenajdu, takže když jsme byli spolu já mlčela , protože jsem nenašla naše společné téma a připadala jsem si hrozně když jsem tam tak mlčky seděla. Bylo to asi tím , že jsem ho nepoznala a nezjistila jsem že on není pro mě ten pravý. Každý jsme odlišní. Tak proto vám holky říkám , abyste kluka nejprve dobře poznaly a pak s ním případně začaly chodit. Rozhodně s ním nezačínejte chodit jenom proto, že se vám líbí. Neudělějte stejnou chybu jako já , abyste se potom nemusely tak trápit a ušetřily jste si nějaké ty nervy....... Takže holky dobře ho poznat je nejlepší!!!!!

Doufám že jsem vám alespoň s něčim pomohla . Přeju hodně štěstí a úspěchů napsal/a: -.Lily.- 10:08 | Láska Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář