Chyby v líbání   24.Říjen 2010


Chyba, trochu relativní pojem ale budiž...

.

Jednou z chyb je přílišná pasivita.Prostě jen čekáte co bude. Někdy se to hodí, ale věřte, že po čase tozačne toho druhého nudit. Takže odhoďte strach, nebo ostych a hurá dotoho.

Spousta kluků si stěžuje, že holka málo otevře pusu. Jiní mají opačný problém. Mají pocit, že je snad chcete sníst. Takže dámy, nebuďme extrémistky a všeho s mírou.

Pozor, nesnažte se partnerku udusit:)Dýchejte nosem, ne, že jí seberete všechen vzduch. Možná by bylo dobrépo chvíli zkontrolovat její stav. A pro slečny platí to samé.

Problémem je i přílišná horlivosta tady především kluků. Není cílem strčit partnerce jazyk co nejhlobějido pusy. Ani s ním v puse zuřivě máchat, Buďt jemní, sledujte jejíreakce.

Důležitá věc je nebát se,protože ve skutečnosti na líbání nic není. Nejsou lidi, kteří líbajídobře, nebo špatně. Jen každý prostě líbá jinak. Může třeba chvílitrvat než si na sebe s partnerem zvyknete, ale při častém treninku topřeci půjde raz dva:)

Nevím jestlito bude někoho zajímat, ale chtěla bych popsat svoji zkušenost s prvnímlíbáním. Před tím jsem se stresovala a chápu, že když Vám řeknu, abyjste se nebáli, asi to moc nepomůže. Ale poznáte sami, zkuste prostězavřít oči a nechat se vést. Instinkt Vám poradí, co dělat..

 
napsal/a: -ChCi- 14:31 | Laská♥ Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář