parádička....

všichni sou zlí...na petrušku

Autor -PeTuShKa- | 14.Březen 2008 | 10:51

jo ty vole mamka mě nadala že sem rozmazlenej fracek a že ju neposlouchám a dělám si co chci...no ale mě to nevadí...dycky sem si dělala co chci a nikdy je moc neposlouchala tak co se tedka diví...a včera sem uplně sama po prvé natankovala..moc dobrý:) a trípeček hrůzička...hádky a tak...:D a hodně daleko sem couvala...bez bourání i když sem mysella že se zabiju...a pak mi z toho smrdělo auto..a vůbec sem měla svou předtuchu že se trochu někde nabouráme nakonec jo vlastně sem nabourala co stěny když sem parkovala:D i když asi sem stála tak centimetr od stěny takže profesionální spíš.... a stavili sme se za térezkou nemocnou....Zdravím Terko?
jo a je hrubý jak tedka všichni blejou je náká sezona asi....tatka mi neska říkal že blil celou noc..a že byl včera na pivě a po jednom se poblil..prase...ááá:D a ve škole máme debatu o blití a tak...a po škole asi půjdu do města jesti se mi bude chtít...je tam zima totiž....dilema..
jo a nepíšem test co sme měli psát...děláme náký procvičování ještě k tomu...a nebaví mě to...nic mě nebaví a škola smrdí...

pro tento článek

Přidat komentář

Jméno:-PeTuShKa-
Region:Brno-venkov

Nesnáším, když mi lidi říkají Šárko je to něco jako, když lidi jezdí na kruháči a blikají doleva jako že krouží

Poslední články