Život je nádherný...je totiž šíleně krutý a proto si potom tolik vážíme toho, když příjde něco šíleně krásnýho...a to za to přece stojí, ne?
25.Duben 2007,18:16
Dneska jsem se prostě rozhodla, že si budu psát blog. Jen tak...venku je přímo nádherně, já sedím doma u netu a přemýšlím co dál. Moje nejlepší kámoška je venku se svým přítelem a ostatní mají na práci jiné věci než se zaobírat mnou. A tak si říkám, proč se nesvěřovat Vám, těm, kteří budou tenhle blogísek číst.

Na libku už jednou zaregistrovaná jsem, ale to je jedno. Na profilu s fotkou si blog psát nechci. Tam chodí mí známí a to by už nebylo naše tajemství...jen moje a Vaše. Ju?

Takže na začátek...jsem úplně normální holka, která v květnu maturuje, je bez přítele, se zlomeným srdíčkem, miluje pařby, nedá dopustit na své přátele, rodinu a čokoládku...

V září mi bude 20...dobrý, co? Za celý život jsem se stihla jednou zamilovat...což záhy skončilo šíleným ublížením, jednou nabourat v autě...což dopadlo překvapivě dobře a spoustykrát si udělat šílený trapas...ale přece Vám o sobě nenapíšu vše hned napoprvé, ne? Blog je přece o tom, že se neustále dozvídáte něco nového...

 
vložil: -blogisek-
Permalink ¤


0 Komentáře: