Omlouwám se

autor: -kissinka- | 11.Listopad 2008
Umim říct....si hodná...a myslet si...seš zlá....Umim říct....si hezká...a myslet si...seš oškliwá.....Umim říct....seš wtipná....a myslet si....seš trapná......Umim říct seš báječná kámoška....a myslet si....seš wtírawá......Možná to platí plo nějaký lidi.......awe plo moe zlatíčka nikdy.....!!!!

Sabi....wim co sem plowedla.....wždicky kwůly tomu dělám hrozně welký scény.....Wim jak sem...někdy se chowám báječně....awe někdy zase...příšerně....když se thag chowám....každej by mě za to nejrači zabil.....To co sem ti w neděli řekla.....za to se ti hafoo omlouwám...nechtěla sem...myslela sem si že si tím pomůžem a wono....____!!!!Chci to wzít zpět a začít s šistym štítem.......Plomineš mi to.....???
Ps:Pipi.....jestli jj budu do smrti zawázana.....Miluju Tě....si báječná osoba...bez který....by bylo wšechno jinak.....!!!!MT

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Andyss... 11.11.2008 18:51:03

Lásky já jsem ráda, že to berete takhle........... Neci ztratit ani jednu z Vás..... Zvlášt ne, kvůli těm vašim blbejm pubertálnim kecum...... xD

_CrAzY_SaBiNkA_ 11.11.2008 18:02:10

Míšo Míšo ... hraješ mi na city ... Ty wíš že já Ti wšechno odpustim ... Že už Ti ani nic nezazlíwam ... Každý řekne w afektu wěci , kterých pozdějš lituje ... I já sem Ti řekla něco ...co mě teď tíží ... ale co ... čas se wrátit nedá ... ale jedno můžem ... můžem začít znowa ;)