njn láska je děs se zamiluj a poznáš to!!!
Publikováno: 24.Březen 2009
v 16:10



Autor: -love2-

komentáře (0)
horoskop- jaci jsou kluci
Vodnář

Nemá rád teatrálnost a nerad vzbuzuje velký dojem. Má sklon k staromódním názorům v rodinných záležitostech. Často jsou Vodnáři věřící, mystičtí a rozumějí přírodě. Jestliže je muž Vodnář v lásce nespokojený, v tichosti a tajnosti sní o svobodě - zbytečně se trápí. Je chápavý a žije více zítřkem a budoucností. Rád cestuje. Lákají ho dálky i nekonečný prostor. Jeho pohled je čistý a upřímný. V jistých vážných situacích mívá prázdný pohled a je zahalen neproniknutelným tajemstvím. Je velmi přátelský a důvěřivý a dokud se nezklame, věří na zázraky.

Ryby

Ryba představuje tolik možností, kolik je ryb ve vodě. Je to Don Juan - snaží se získat všechny ženy. Není ale dobyvatel a dává přednost té, která si jej vybere. Neměl by obětovat vrabce v hrsti kvůli holubici na střeše. Velmi nesnadno nachází vnitřní rovnováhu mezi svými sny, tužbami a reálným světem. Najít zlatou střední cestu je nad jeho síly. Ve společnosti je šarmantní a nechybí mu přiměřený humor. Umí dobře naslouchat, ale sám postrádá sebedůvěru a pevnou vůli. Na svoji upřímnost a otevřené srdce často doplácí. V zamilovanosti staví emoce vždy nad rozum. Potřebuje důkazy věrnosti, aby rozptýlil své neustálé obavy. Je tvorem velmi náladovým.

Beran

Z celkového jeho vzhledu vyzařuje vnitřní síla, energie a silná sebedůvěra. Pohyb a práce je pro něj velmi důležitá, vykonané dílo jej těší a ve chvílích smutku ho postaví zpět na nohy. Beran více cítí, než myslí. Rád si váží sám sebe a svých nápadů. Raději se s ním nepřete. Svou milou uctívá jako bohyni a jen zřídkakdy ji kritizuje u druhých. Ochraňuje svou lásku přede všemi a mocně ji vlastní. Miluje doslova šíleně - celou svou bytostí, srdcem i duší. Rozum a správnou volbu dostává do vínku zpravidla až po třicítce.

Býk

Býk se rodí silný a zdravý. Ale na druhou stranu neví, kdy má přestat se svými neřestmi. Přiliš mnoho pracuje, kouří, pije a miluje. Věří sám sobě, svému vlastnímu přesvědčení a je ochoten za něj i bojovat. Většinou drží slovo a má skvělou paměť. V oblečení má svůj vyhraněný styl a tomu zůstává věrný, protože mu vyhovuje a sluší. Láska Býka v sobě skrývá mystiku okamžiku. Je velmi dojemná a něžná, trvá v jejich srdci velmi dlouho. Muž Býk může tpět až chorobnou žárlivostí, kvůli které se poté oddává více než by měl některé ze svých neřestí. Pokud žárlivost překoná, není ideálnějšího partnera.


Blíženci

Muž Blíženec je intelektuální a bezprostřední umělec. Snaží s neustále organizovat a chránit svůj život. Často rád zveličuje a dramatizuje. Má potřebu stíhat vícero věcí najednou, a výsledek je proto diskutabilní. Milovat tohoto muže může být snadné a příjemné, ale jen pokud se tomu oddáte celým srdcem. Poněvadž je velmi komplikovaný, musíte mu důvěřovat a projevovat hlubokou oddanost. Celkový neklid a dychtivost po nových zážitcích vyzařuje z celé jeho osobnosti. Má úžasný pozorovací talent. Když se zamiluje, tak totálně, vznáší se vysoko... a pády pak bývají velmi ošklivé.

Rak

Muž Rak je hodně fixován na rodný dům a rodinu. Když je v cizím prostředí, často se mu stýská. Potřebuje si vždy vše důkladně promyslet, nemá se na něj spěchat. Je většinou upravený a má dobré vystupování. Patří mezi citlivá a zranitelná znamení. Jsou jako tichá, hluboká voda. Jejich úspěch je závislý na tom, jak se dokáže vymanit ze své závislosti na matce. Čeká na výjimečnou lásku, porozumění, podporu a něhu. Jsou ideálními partnery, pokud cítí, že jsou milováni. Naopak bývají při nedostatku citu velmi těžkopádní. V pozdějším věku a s nabytými zkušenostmi se Rak chová rozhodněji a vyrovnaněji. Má rád lidi a zvířata.

Lev 

Muž Lev se umí velmi rychle rozhodovat. Málokdy mu ujede rychlík, vždy ho dožene a nastoupí, umí bleskově reagovat. Maličkostmi se zabývá jen nerad. Když vybuchne, vždy to stojí za to. Může vykonávat jakékoliv povolání, má dostatek sil na to se dostat ze všech možných i nemožných situací jako vítěz. Jsou to šlechetní a štědří milenci, nejsou moc něžní, ale zato vášniví. Chtějí mít po boku ženu, která by se jim vyrovnala a plnila jejich náročné požadavky.Láska je pro tyto muže kořením života. Má jiskrný pohled a majestátní chůzi. Je schopen se pro svou lásku obětovat, ale jen do jisté míry.

Panna

Muž Panna má před sebou většinou vytyčený cíl, pokud ho ztratí, je to špatné. Ne však na dlouho, najde se časem jiný a daleko náročnější. Tento muž dokáže milovat něžně a vášnivě, ale veškeré pocity a citové vjemy si většinou nechává pro sebe. Vlastní i šestý smysl, intuice mu pomáhá na cestě životem. Když se zamiluje, touží po čistém, až ryzím vztahu, po upřímnosti a hlubokých citech. Je přecitlivělý a obává se kritiky. Nechce být nikým ovládaný, nedokáže se lásce přizpůsobit až do té míry, aby ztratil sám sebe. Hledejte u něj spíše kvalitu než kvantitu. Je věrný a spolehlivý.

Váhy

Muž Váha s oblibou shromažďuje fakta, oceňuje jakoukoliv informaci, ale s tajnými záležitostmi nechce mít nic společného. Touží po svobodě, vadí mu tma a neosvětlené místnosti. Dokáže si lidi získat svým šarmem, šlechetností a romantickým vystupováním. Muž Váha je magneticky přitažlivý a pokud se vám dostane pod kůži, není cesty zpět. Zanechává mocně hluboký dojem a nebudete schopni zapomenout.
Snaží se být činorodý a žije bohatým životem, rád by byl bohémem.Váha touží být chválena a může se stát na této chvále závislá. Tento muž je dosti sentimentální a dokáže být něžný a laskavý. Pokud se Váhám někdo postaví nebo je odmítne, stanou se kamenem a ve vztahu k té osobě už neožijí.

Štír 

Muž Štír věnuje své budoucnosti hodně času. Dokáže plánovat, pracovat za dva, často bez tolik potřebného odpočinku, jídla i pití. Hoří zvědavostí vyřešit kdejakou záhadu a nejasnost. Má svou hlavu, musí být po jeho, ale dokáže mít také srdce na dlani a dělá mu radost, když ho někdo potřebuje, a on "vlastně" nikoho. Vždy ví co chce a kam směřuje. Zásadně neuznává nevěru a speciálně u nich platí rčení: "Od lásky je jen krůček k nenávisti". Pro pravou partnerku je schopen všeho, v opačném případě se bouří, vymýšlí intriky a msty. Pokud nemáte ve své přirozenosti věrnost, neoslovujte ho!

Střelec

Muž Střelec vystřeluje množství střel do různých stran a na různé cíle. Má rád pohodlí, klidnou atmosféru a blahobyt. Dává přednost ženám, které zvyšují jeho hrdost a jsou schopné dobře vést domácnost. V jeho žilách koluje ohnivá krev, nemá zábrany postavit se čemukoliv a většinou slavit úspěch. Je temperamentní a neposedný, dělá mu potíže vydržet v klidu a ničím se nezabývat. Z celé jeho osobnosti vyzařuje elán a energie. Ve tváři mívá spokojený výraz a stále se usmívá. Není lakomý a báječně umí vařit. Všechno příliš prožívá a dlouho se z bolesti či rozchodu nemůže vzpamatovat. Je to skvělý partner se zlatým srdcem.

Kozoroh

I muž kozoroh má rád jistotu a velmi mu záleží na společenském postavení a financích. Bytostně touží po uznání, po nejvyšších metách, ale nesnaží se za každou cenu na sebe upozorňovat. Je běžcem na dlouhé tratě a rád by měl o všem přehled. Umí velmi dobře naslouchat, ale jeho čas je drahý a proto ho zbytečně nezdržujte hloupými řečmi. Kozoroh muž též rád plánuje, a to na dlouhá léta dopředu. Potřebuje čas na rozmyšlenou, není hloupý, pouze obezřetně opatrný. Velmi rád se zabývá sám sebou, je zvyklý hledat si vlastní cestu. Má dobrého obchodního ducha - jeho impulsivnost a střízlivá mysl se skvěle doplňují. Zoufale nerad si přiznává porážku, proto si vždy bere ponaučení a jde rychle dál.
Své city vyjadřuje jen s velkými obtížemi, přesto se setká ve vztazích se ženami téměř vždy s úspěchem. Předmět jeho touhy je současně i hoden jeho úcty. Tento muž dokáže být věrný po dlouhý čas a vcítit se do potřeb jeho něžné polovičky. Potřebuje nezávislost a důležitá rozhodnutí uzavře jen tehdy, když k nim pomalu dojde sám. V manželství je výborným otcem a náklonnost k jeho ženě se může časem ještě prohloubit.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář