njn láska je děs se zamiluj a poznáš to!!!
Publikováno: 24.Březen 2009
v 16:06



Autor: -love2-

komentáře (0)
horoskop-o nich jake doopravdy jsou
Váhy

Žena Váha bývá pravdomluvná, pokud musí z nějakého důvodu zalhat, je to proto, aby druhého chránila a nezpůsobovala bolest. Zaujme vás vtipným postřehem a nakažlivým smíchem. Její oči prozrazují bystrého ducha a určitou jemnost, nápadně se v nich zrcadlí radost i smutek. Nesnášejí samotu, hádky a nesmyslné diskuse.
Bytostně potřebují skutečný hluboký vztah, nejen fyzické tělo. Nesmírně touží po partnerské harmonii, souznění duší i těla. Nerady se rozcházejí. Pro muže jsou ženy Váhy ideální partnerkou, jelikož rády pomáhají a oceňují práci. Jestliže pak zjistí, že nejsou dostatečně milovány, mohou si štěstí hledat jinde. Slovně dokáží přesvědčit, že jim nikdo a nic v okolí nevadí, ale skutečnost ukrytá někde hluboko uvnitř je jiná. Pokuste se je opravdu poznat, a nebudete té nalezené rozmanitosti nikdy litovat.

Štír

Je to výborná kuchařka. Nepostrádá energii a vytrvalost. Dokáže vyčkávat a je tajemná a hluboká jako voda. Jakmile jednou ztratí v někoho důvěru, není lehké získat ji zpět. Umí se dokonale ovládat a vždy jen oči mohou prozradit, jaké emoce v jejím nitru probíhají. Projevuje se většinou dosti extrémně, buď je v naprostém klidu, nebo ve zběsilém spěchu. Dokáže si získat partnera neuvěřitelnou přitažlivostí a magickým pohledem. Ke štěstí v lásce potřebuje skutečně silné emotivní prožitky. Miluje nesmírně silně a bývá žárlivá a nedůvěřivá. V lásce je stálá.

Střelec

Žena tohoto znamení má tvídové kostýmky, sportovní kalhoty a krátké účesy. Vždy touží po nejlepší kvalitě. Nemá ráda skandály. Je buď nepřístupná, hrdá a pořádkumilovná, nebo velká dáma, která touží po obdivu všech kolem.
S humorem a dobrou náladou může zvládnout i ty nejsvízelnější situace. Je požitkářka a ohromuje své okolí sebedůvěrou. Nejhůře snáší ticho, nudu a nekomunikativní lidi. Touží po exotice a po všem co je pro ni zajímavé. Platí pro ni: "Co na srdci, to na jazyku". Její oči září upřímností a šibalstvím. Má citlivé srdce a ráda obdarovává ty, které má ráda. Pokud najde svého vytouženého partnera, velmi silně se na něj upne.


Kozoroh

Pokud milujete ženu Kozorožku, nikdy se nesnažte zranit její hrdost a být na ni hrubý. Opravdu moc dlouho by trvalo, než by odpustila. Váží si spravedlnosti, chytrosti a slušnosti. Když se zamiluje, je to hluboké a vášnivé. Doslova nevidí a neslyší. Ale opravdu zamilovat se dokáže jen s obtížemi, poněvadž se bojí bolesti ze ztráty.Je velmi kritická a "naoko" nepřístupná. Na krásné okamžiky dokáže stále vzpomínat... vzpomínat...
Kozorožka se nerada podřizuje a soutěží. Život bere nesmírně vážně a mnohdy po nějakém nezdaru zatrpkne na dlouhou dobu. Nemá se nutit k něčemu, co sama nechce. Spíše je lepší dokázat, aby byla schopná vám soustředěně naslouchat, protože je inteligentní a potřebuje mít kolem sebe občas hluboké filozofické osobnosti. Pozor, někdy ráda mlčí, obzvlášť když na něčem důležitém pracuje. Výborným lékem je pro ni pěší turistika, pobyt na horském vzduchu a vše spojené s přírodou. Je pro ni nezbytná domácí harmonická atmosféra.
Kozorožka dokáže s přibývajícím věkem mládnout. Má stále víc vyhlazenou tvář a jiskrné oči.
Pro svůj život potřebuje pocit stability a touží dosáhnout maximálních pracovních výsledků, někdy je až chorobně ctižádostivá.

Vodnář

S humorem a dobrou náladou může zvládnout i ty nejsvízelnější situace. Je požitkářka a ohromuje své okolí sebedůvěrou. Nejhůře snáší ticho, nudu a nekomunikativní lidi. Touží po exotice a po všem co je pro ni zajímavé. Platí pro ni: "Co na srdci, to na jazyku". Její oči září upřímností a šibalstvím. Má citlivé srdce a ráda obdarovává ty, které má ráda. Pokud najde svého vytouženého partnera, velmi silně se na něj upne.

Lev

Tyto ženy jsou velkorysé, nebojí se nebezpečí a tajemstvím jejich síly je víra a pravda. Chtějí být středem pozornosti, pěstují svou krásu a vzhled, rády se pěkně oblékají. V jejich oblibě je hedvábí, pestré výrazné vzory a omamné parfémy. Utrácejí mnoho peněz za oblečení, spoustu času tráví svou úpravou a výběrem šatů. Mají obvykle problém, jak realizovat svůj romantický sen - najít muže, jež je bude obdivovat a brát je jako rovnocenného partnera. Mnoho žen Lvic má dojem, že jsou krásné, a občas je to i pravda. Dělá jí dobře, když si druzí o ní povídají. Je cílevědomá a vytrvalá. Lvice je vášnivá s notnou dávkou sex-appealu. Přeje si, aby její láska byla trvalá, stále ji magicky přitahovala a nikdy nezraňovala.

Beran

Žena narozená v tomto znamení je přitažlivá a komunikativní. Má silně vyvinutý smysl pro humor a velmi ráda flirtuje. Dá se říci, že má za sebou mnoho románků a občas potřebuje usměrnit. Ale k opravdovému milujícímu partnerovi se chová velmi něžně, láskyplně i malinko žárlivě. Sama je snadno zranitelná, ale navenek slabost neprojeví. Žena Beran se buď cítí výborně, nebo je na hranici fyzického vyčerpání. Nedělá nic polovičatě, poněvadž by pak nebyla sama se sebou spokojená. Je velkorysá a plná nápadů, může být i neskromně nafoukaná. Má tendence zamilovat se na první pohled a jít do všeho intenzivně až naivně

Býk

Má ráda vše vkusné a čisté. Potrpí si na kvalitní parfémy, prádlo a svou rodinu. Zbytečně neutrácí, koupí si jen to, co doopravdy potřebuje a chce. Touží po manželství na celý život, dvakrát do stejné řeky se po neúspěchu ale nevrací. Tato žena je mistrem v milostném tokání a vřelém objetí. Od svého partnera vyžaduje věrnost, zklamání nerada odpouští. Když už své city jednou projeví, těžko najdete citlivější znamení. Vztah prožívá vždy se vším všudy, naplno, nehledě na šťastný, nebo smutný konec. Touží provázet svého partnera až do konce svého života.

Blíženci

Tato žena je neustále zvědavá. Dokáže vydat hodně lásky, hodně energie, často plýtvá energií pro nic za nic. Je živé povahy, okouzlí přátele i partnery svým nenuceným chováním, fantazií a skvělými nápady. Vnitřně však bývá nespokojená a často nervózní. Potrpí si na lichotky, debaty a podrobné rozbory životních situací. Nemá ráda nadřazenost ostatních lidí. Nedokáže dost dobře hospodařit se svými vlastními silami. Jejím kladem je schopnost velmi rychle na cokoliv reagovat. Ráda se obléká do zářných látek, je rozkolísaná a občas nestálá. Někdy se projevuje dost drzým způsobem. Od mládí je dost nevyzpytatelná, vztah s ní je opravdu zajímavý, v lásce s ní se odkrývá bohatost povahy a sentimentální romantičnost. Je okouzlující a půvabná. V lásce je silně vynalézavá.

Ryby

Tato žena je snivá a svým způsobem nerozhodná, nicméně okouzlující. Je romantická, mystická, osudová, oddaná a je schopna milovat jednoho muže celý život. Její láska může být peklem i rájem. Je citlivá, mnohdy až přecitlivělá. Dobře poradí každému, kdo ji potřebuje. Nejhorší pro ni je, když se začne litovat a analyzovat svůj život. To ji vyčerpává a uvádí v deprese. Ryba bývá velmi krásná s urostlou postavou. Je zrozená pro lásku, je něžná i vášnivá. Naváže známost s kýmkoliv a kdekoliv. Když Ryba miluje, tak silně a celým srdcem, a možným pádem pak velmi trpí. Bývá závislá na lidech, které miluje.

Panna

Je pilná, metodická a značně přizpůsobivá. Často raději ustoupí, než by se zbytečně přela, svůj názor však nemění. Jsou jí vlastní filozofické úvahy, mnohostranné umělecké nadání a zvídavost. V poznání světa se snaží jít více do hloubi. Je velmi romantická a současně i praktická. Obvykle není moc průbojná, což je k její škodě. Je svědomitá, spolehlivá a vytrvalá. Na svou lásku dokáže čekat celé roky, nevěru těžko odpouští. Když odpustí, nikdy nezapomíná. Je roztomilou a vtipnou společnicí, když se jí někdo nelíbí, odchází. Když se cítí nejistá, uchyluje se i k ironii. Vášeň je pro Pannu bolestí duše, kterou musí vyléčit rozumem.

Rak

Tato žena má silně vyvinutý intelekt a neuvěřitelnou paměť. Měla by žít v realitě a neupínat se ke snům, to samé platí i o mužích. Je velmi něžná, přítulná a hravá. Ráda pečuje o svou krásu a tělo. Má zálibu v hedvábí, krajkách a něžných barvách. Většinou se snaží nosit dlouhé vlasy. Při rozhovoru neustále mění výraz v obličeji, podle toho, co zrovna vypráví. Raději se s ní nehádejte, všechno by jste pokazili. Žena Rak musí hluboce cítit, že je milována, aby mohla stejně vroucně milovat svého partnera. Bude Vás pravděpodobně z lásky k ní i zkoušet. Pokud obstojíte, najdete v ní oddanou, vřelou ženu. V opačném případě na Vás zanevře a bude nepříjemná a vzteklá. Miluje harmonii, pohodu a něžné dotyky.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář