vtípky :-)   29.Listopad 2008


Sedí vlk u potoku a kouří trávu trávu. Přiběhne žába a povídá: "Vlku co to děláš?" Vlk: "Kouřím trávu." "A naučíš mně to?" "Jasně poslouchej, vezmi si kousek trávy a dej ji do pusy a nasaj." "A jak dlouho to mám nasávat?" Vlk: "Jen než přeplaveš na druhou stranu potoka a zpátky." Žába plave a nasává a už už to nemůže vydržet a musí se nadechnout. Na druhém břehu a potká hrocha. Hroch: "Ahoj žábo, co to děláš?" Žába: "Kouřím trávu." "A naučíš mně to?" Žába: "Přeplav na druhý břeh a vlk ti to vysvětlí." Tak teda hroch přeplave. Vlk, jen co uvidí hrocha, se zděsí a křičí: "Ty hele žábo, už se nadechni!"

 

Letí blázni v letadle. Letadlo se chvílemi naklání vpravo a chvílemi vlevo. Pilot říká druhému: "Jdi se tam podívat, co Ti blázni, dělají. Za chvilku se druhý pilot vrátí a říká: "Oni tam hrají fotbal." "Tak jim něco řekni." Letadlo se uklidní. Druhý pilot se vrátí. První se ptá: "Co jsi jim řekl?" "Ať jdou hrát ven."

 

Přijde řidič a kněz do nebe. Svatý Petr vezme řidiče a jde s ním k bráně, když se ozve kněz. "Jakto, že on jde dřív?"  "Protože když ty jsi kázal, všichni spali. Za to když on řídil, všichni se modlili."

 

Mravenec vaří slonovi oběd, a slon nedočkavě chodí sem a tam. Mravence to ruší. Naštve se a říká: "Ty vogo , slone, nepleť se mi pod nohy!"

 

"Proč za mnou pořád chodíš?" ptala se princezna prince, který ji sledoval. Princ odpověděl: "Teď, když tě vidím zblízka, princezno, tak se sám sebe taky ptám."

 

Jdou dva opilci za zábradlím mostu a jeden se ptá: " Co myslíš, je pod námi Vltava nebo Labe?" "Nevím, já jsem ztratil brýle!"

 

doplňujte všechno

napsal/a: ...Petru_shka... 17:26 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

ten_two_ten 30.11.2008 16:06:10

Té good hlavně ten první =oD