09.Březen 2009


Sensation White - Praha 6.6.2009

Sensation - nejslavnější taneční a hudební fenomén na světě se potřetí vrací do O2 areny .Od svého vzniku v roce 2000 v Amsterdamu zažilo jedinečnou atmosféruSensation více než půl milionu lidí po celém světě, a 6. června 2009bude mít dalších téměř 18.000 možnost ji zažít opět v Praze, kde bylypředcházející dva ročníky vždy beznadějně vyprodány
Stejně jako každý rok, Sensation představí nové vizuální téma a show. Po Vesmíru a Zahradě v Edenu nás čeká dosud největší a nejnákladnější výprava v historii Sensation s názvem TheOcean of White. Vstoupíte do dech beroucího vodního světa s 80 metrovýmútesem rozdělujícím taneční plochu, kde na vás čekají jedinečnéperformance, videoprojekce a speciální efekty, které vycházejí z tématuoceánu . To vše je podtržené jedinečnou atmosférou, kterouvytvoří několikatisícový dav návštěvníků, kteří jsou všichni oblečeni vbílém.

Vedle vystoupení špičkových světových DJs bude jedním z vrcholů večera populární Megamix ,což je půlhodinový blok sestavených z největších tanečních hitůminulosti a současnosti. Během Megamixu sice nehraje žádný DJ, ale o toje větší důraz kladen na vystoupení akrobatů a dalších performerů,která jsou doprovázena spektakulární show a ohňostroji.

V letošním roce plánuje Sensation navštívit 22 zemí po celém světě,kdy oproti minulému roku přibudou například Austrálie, Dánsko,Španělsko či Velká Británie.

Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí, 22.prosince v 01.15 hodin. Stejně jako vloni půjde do prodeje prvních 2500vstupenek za 1090 Kč, další vlna vstupenek se bude prodávat za 1450 Kč,a poslední vlna za 1650 Kč. V první den prodeje lze vstupenky zakoupitpouze na více než 7.000 terminálech Sazky, které naleznete napřepážkách České pošty, v prodejnách tisku a tabáku, v síti čerpacíchstanic a obchodních řetězců a dalších místech. Následující den pak budezahájen prodej a rezervace přes internet. I tentokrát bude pro tynejnáročnější připraven prodej tzv. GOLDEN TICKET v ceně 4.490 Kč,která navíc zahrnuje vstup do klubového patra arény a VIP catering.

Zde najdete info o aktualních cenách vstupenek
Vložil: ..J.o.s.h.u.a.. ¤