2. zápis

06.Srpen 2006

tak zkouším zas sesmolit pár řádků.. dneska na mě padla celkem depka z blížícího se reparátů ale snad to dám nevím no zítra mám doučko..
jináč sem dneska celej den prochatoval asi na třech serverech a hlídal čokla .. ae i tohle má něco do sebe.. zjistil sem že lidi můžou argumentovat bez argumentů a být blbý i když jsou chytrý.
Dneska jsem také zwritřil jednu básničku takže jich mám už 28 asi si pořídím notes páč pc už má malou virtuální pamět heh. psal jsem si dneska opět s modelkou.. je jí 16 a dostala mě na první pohled.. ted je ve vsetíně ale až přijede prý mě ráda uvidí, normálně řekli by jste že dneska holky ještě jsou i celkem na básničky.. oulet co ??? taky sem objevil dneska pár věcí v mý skříni co jsou nositelný a který jsou nenošený aspon půl roku.. pohoda jinka si ted dávám čaj a zjištuju že čaj může chutnat jak kostky cukru.. prostě piju levnou bonboniéru heh. =)
včera mi nějakej pačů*rák čornul fotáček takže sem mrtě nasranej páč byl novej a byl sem tak nasranej že sem šel ze žižkova do vršovic kde bydlim pěšky.. prdy šel.. běžel.. a dal sem asi během toho čtyři cigára no hrozný no.. ještě jsem do toho dával battle freestyle sám se sebou.. proti mě mi to vždycky jde heh. to je všecko až budu mít další témata peacnu to sem.. bye napsal/a: .Charlie. 01:09 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář