Při poslechu Christiny a její novém dvojalbu vám popíšu nepopsatelné.. Už jste si někdy všimli.. asi jo.. =)
takže asi takhle do pondělí jsem byl u známých v J. čechách ok jedu domů ale ten den je mi kurevsky blbě tak píšu kámošům že na chatu do Mníšku dorazím zítra až se vyležím.. ok nasraný jsou ale co jako.. tak si doma lehnu vid klídeček a už to začíná telefon od Maria : kde seš woe ? KUA FAKT SUPR DOMLUVA ty si spinkáš a tady je chaos já nevěděl o srazu nic fakt díky.. tak říkám dejchej věděl jsi to, dobrý odjezd měl bejt v osm večer jenže jedna půlka to nestihla a opět mi volala co jako že maj dělat ??? říkám doprdele už tak vydržte kdesi v metropoli já se obleču a vyrazím a snad stihnem aspon ten v deset.. kámoška si tak při tom čekání rozdrtila kost v koleni takže tak bomba ..
takže já byl asi za deset minut připravenej oblečenej měl sem zabaleno a vyrážím.. kua je půl desátý to nestihnu ok beru Tágo řidič mi celou cestu kydá kydy že to jako nemůže stihnout říkám woe jed ne? a utratim půlku peněz co měla bejt na chlast.. nevadí kamarádi jsou přednější ne ? =) to ještě neví že je v buse pozvracim =))
ok tak stíháme v deset jsme v buse říkáme řidičovy : mníše. p. Brdy - kaple ok tak jo a když jsme tam tak jede dál a jako že asi se mu nechce stavit.. říkám kámo my chcem vystoupit tak zastavil o kus dál tak sme šli lesem asi v půl jedenáctý kdesi za kopečky tma jak v prdeli s taškama asi jako plná polní no děs hrůza začínám si uvědomovat že je mi fakt blbě zapíjím osmi stofku brufenaaa =) přijdem na chatu v jedenáct do chatový oblasti takže vzbudíme a vystrašíme všechny sousedy v okolí.. sme na místě a první půlka se válí jak dobytci už vožralý.. neskutečný lidi tohle jeden štípnutej od sršáně /který jsme pak hubili biolitem/ a vyhubili ! =) druhá sedí nevnímá třetí mě chce zabít a čtvrtej leží ve zvratkách a pátej tam nebyl =) jinak chata solidní akorát jsem čekal větší úroven celkově hlavně lepší úroven humoru.. ale tak byli tam samí jednodušší jedinci hehe takže to je tak celé napsal/a: .Charlie. 22:05 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář