Chlap - ignorace lásky

13.Prosinec 2007

Ze začátku se mohl přetrhnout, aby vás viděl, pořád vám psal, chtěl s vámi strávit každou volnou minutu, pak jste si řekli ono krásné " budeme spolu chodit " a BUM.  najednou nic co? smsky vyhořely, protože ho to vlastně ani nebaví moc psát, snažit se aby vás videt? Mozná chvilkama, ale má taky svoje zájmy, a je vlastně ještě docela mladej na to, aby se vázal a nemuže přece bejt jenom s jednou holkou ne?

Něco vám poradím....Hned na začátku vztahu si musíte určit přesný hranice...

V žádným...zdůraznuji v ŽÁDNÝM případě nesmíte dovolit, aby chlap dostal pocit, že je středem vašeho vesmíru. Nikdy !!! Pokud kluk zjistí, že jste na něm citově závislá a POTŘEBUJETE ho, kluk to pozná a bohužel toho zneužívá. Ano, zneužívá.  Ví, že vás má jistou, ví, že když vám napíše, okamžitě dostane odpověd a ví, že tam pořád pro něj jste a čekáte na něj, takže ani vlastně nemá potřebu se nějak snažit. Ač se to zdá ideální, věřte, že ho to taky moc nebaví.

Kluci mají rádi adrenalin, rádi se pouští do tažkých prací a rádi se o něco snaží. A to samý je i s holkou. Chtějí jí dobývat, chtějí se o ní snažit a pokud mu to holka dopřeje, bude štastnej.

 
Autor: .Katy. v 13:18, |

Komentáře (0):