! Chlapský ego !

13.Prosinec 2007

Musím říct, že čím víc znám kluků, tím víc se mi dokazuje, že kluci mají strašně vysoký ego.

Strašně neradi přiznávají svoji chybu, protože ač by nám to pomohlo a možná že i potěšilo, tak u nich by sami sobe klesly. I když ví, že se nechovají dobře, jsou schopni se obhájit tak, že jim na to nemáme co říct... Drží se pravidla " vždycky shazuj vinu na partnerku "

Strašně rádi mají poslední slovo, a pokud se hádáte a on ví, že máte pravdu, tak nenápadně změní téma něčím, co by vám taky mohl vytknout.

Ale pozor... chlap miluje, když mu Ego zvyšujete... Na to si zapamatujte jen jediné slovo - NEJLEPŠÍ. Zádné tobe to dneska sluší miláčku, jsem užasnej, dokonalej, okouzlující... NE !!! Jsi nejlepší !!! Protože tohle slovo ho probudí, pohladíte mu ego a bude si připadat velmi dobře :)

Víte jak docílíte toho, že se o vás biť sebemín bude starat? Například vám bez remcání udělá pití, udělá vám čínskou polívku, zavře za vámi dveře, otevře dveře u auta, vymění žárovku apod. ?

Chvalte ho, chvalte ho, chvalte ho....

Dlouho vám nesvítilo světlo a on vyměnil žárovku ? " Miláčku ty seš prostě nejlepší, já nevím, co bych si tu bez tebe počala ,fakt ti moc děkuju, seš strašně velka šikulka " Kluk se bude cítit jako hrdina, sice vyměnil jenom žárovku a určitě by jste to taky dokázali, ale ne, nechte to na něm a pak chvalte , chvalte a chvalte... Bude se cítit jedinečnej, že neco dokázal a ve vaších očích se pro vás stal pan Někdo. A pokud bude vidět, že ho umíte takhle krásně pochválit vždycky, když vám s něčím pomůže, bude to dělat sám od sebe a pozor - dokonce i rád !

 
Autor: .Katy. v 13:27, |

Komentáře (0):