Schuzka s klukem:-(   20.Březen 2007


Sesla jsem se z jednim klukem ktery mi dlouho pise,odvolavala jsem nasi schuzku pac jsem z ni mela strach ale nakonec mi rekla kamaradka at to skusim ze ho zna,tak jsem si teda rekla ze za to nic nedam.
Kdyz jsme se teda domluvili tak jsem tam tedy prisla,kdyz jsem ho videla tak uz jsme takovi strach nemela,mel celkem na me dobry dojem,sli jsme si sednou do jednoho baru v kulturaku,dali si cervene vino a kecali,celkem v pohode,kdyz pak zacal mluvit o penezich tak me to celkem zarazilo a prislo mi to dost trapne co rikal.
Kdyz jsme byli na odchodu tak to za me zaplatil,tak to nejak tak beru kdyz me pozval ale to ze mi koupil kredyt a chtel me brat za ruku tak uz jsem s toho dobry pocit nemela,ja nez zacnu s klukem neco mit tak ho musim vic poznat,po mich skusenosti je to tak lepci,tak sme si sli sednou do Simony,dali si tam jidlo,prisli i mi kamosi a kecali jsme,nakonci vecera me sel doprovodit domu.
Dalsi den za mnou prisel a sel semnou k doktorce,udelai sme si prochazku,zjistila jsem ze si mysli ze spolu chodime,dneska jsem mluvila s kamaradkou a ta mi rekla at si an nej dam peni mozor ze je prolhanej a kdyz mu reknu ze spolu nechodime takl mi taky muze udelat peklo ze zivota,mam celkem smulu na takovi kluky.
Jen se bojim toho ze si o me rekne buh vi co kdyz mu reknu ze spolu nechodime ze ho chci vic poznat,on za me vse platil porat i kdyz jsem nechtela,koupil mi i kredit,bojim se ze to proste nepochopi...Holt uvidim,jak to pujde dal. napsal/a: 19.8. 18:24 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář