21.Leden 2009

denik zmrda z Londyna

Cau vid

sem zmrd z londyna a potrebuju se nekomu cesky vykecat,predem se omlouvam za pripadne pravopisne chyby,velky a maly pismena,hacky a carky,tecky a podobny svinstva,ktery v cechach trpite

 

Mam ten pocit,ze mi ted nejak bude 16.pred pul rokem sem udelal tu picovinu{matka tomu rika>moje zivotni rozhodnuti},ze sem se prestehoval do Londyna..

Hodlam se timhle dost luxusne vykecat,abych si nemusel povidat sam prosebe... to sem totiz parkrat udelal a pak se pristihnul.. ropvnou zduraznuju,ze to byl pocit,jak kdybych byl starej senilni starec,kerej se nikdy nmevozenil,sex nepoznal a do sveho veku si honi dick..

Doufam,ze tohle vubec nekdo precte,jako hodlam sem poskytovat info., okolo zivota v anglii a podobnejch picovinek...

Momentalne pisu zeskoly,kde se to cernejma jen hemzi,sedim na luxusni zidlicce v cernejch 3xl teplackach a v triku,ktery mam pocit uz bude vosoupany vod zemne a ozrany od soli,co se sype na chodnik.

Je mi luxusne a balim si cigo,kdyz tu najednou... .. spasnej napad vykecat se na libko.

Tak mne tu mate.rovnou totiz zacnu... derlam tu ART n DESIGN na West Thames college,jesli vas to vubec zajima... je mi tu nejvic nahovno,protoze potrebuju holku,moc nutne.. uz pul roku nemam.,.odte doby, co sem tu... nedoporucuju klukum sem jezdit bez cubky.nebo aspon bez kachny... to na nejakej cas muze stacit... jesli nekoho zajma vic onformaci o tamnejsim zivota,at pisne... jo a nepiste vy,kdo mi chcete psat,ze tu nebydlim,nezajmaj mne mejly,kery mne akorat naserou.dik a piste

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů