Miluji Tě   03.Říjen 2005


Láska je krásný a impulzivní cit,který potřebuje cítit každý z nás..vždy se snažíme předat lásku tomu,koho milujeme a na kom nám záleží..Ale na druhé straně stojí človíček,který tento cit nechce,nebo nemůže opětovat..
Proto je krásné a důležité,aby na lásku byli vždy dva lidé..v této době cítím lásku spíše,jako posedlost k muži,kterého miluju a nedokážu bez něj být..
Jak se říká člověk pozná tu pravou lásku,až když opravdu ztratí toho svého miláčka..a já vím,že když opravdu miluji,dokáži pro toho druhého udělat cokoliv..
Myslím si,že jedině ta skutečná láska,je schopná odpustit a najít zase cestu k tomu druhému...v životě by se mělo odpouštět Chtěla bych,aby jsi věděl,že nikoho jiného nehledám,protože už jsem tě dávno našla a i když se staly různé ošklivé věci,nikdy jsem tě nepřestala milovat..Nevím,jak ti to mám dát najevo,jak vyjádřit to,co k tobě cítím...polibkem,něžným dotykem nebo ti to vše říct...? Nevím..?289! Záleží jen na tobě,jak se rozhodneš...
Miluji tě napsal/a: A-L-U-S-K-A 23:34 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Lenkasmudlik 01.01.2008 20:03:54

Alusko, to co jsi napsala je nádherný..vyjádřila jsi vše co teď cítím...Vím, že nikdy nebude můj a přesto ho miluji...Děkuji