bUJNA PŘEDSTAVIVOST

23.Únor 2009

Byly dva. Dva na všechno – na lásku, na život, na boj i bolest a nahodiny štěstí. Dva na výhry i prohry, na život i na smrt – dva. 
Byly tak šileně štastní. Oba potřebovali byt pořad spolu. Jeho tvar byla pro ni vším. Měla tak silenou radost když viděla jak se směje. Pořad se na sebe divali a už se nechtěli nikdy rozdělit. Slibili si NAVŽDY.  Ale jednou MU přeskočilo v hlavě. Řekl jí:  ,, Je konec lasko, už nevím jestli tě miluju.´´  Život se ji zhroutil jak dommeček z karet. Kračela si po ulici a hlavu mela v dlaních. Slzy ji stekaly po jeji krasne tvaři.  Pořad se pta dokola ,, PROČ?´´  ,, PROČ?´´ Proč ji to udelal. Navždy ji jizvu na srdci zanechal.  Proč? Nema už ji ani rad? Na nektery otazky se neda odpovědět ale ona chtela vedět hned proc. Řekl ji: ,, Mam už jinou.´´  Tohle slyšet nikdy nechtěla. To bylo to čeho se bala.  Čas běžel a ona byla pořad neštastna. Všude kam se podivala videla je dva jak josu spolu. Řiklai si MILUJU TĚ. Najednou zacal uvazovat jake to mohlo byt, Po čase  konečně zjistil co udelal za chybu. Hned se rozmylsi že ji chce zpatky a ze pro ni udela vsechno. Bude o ni bojovat. Běži za NÍ. Najednou ji vidi jen tak ležet. Podepřel ji hlavu a zkrz jeho prsty kape krev. Jemě ji polibil a tiše ze slzami v očich řekl MILUJI TĚ.         Každy den seděl u jeji posteli v nemocnici. Pořad čekal na to az otevře oči. Pořad na ni mluvil. POvidal ji jak tp mezi něma budu dekonale a ze tentokrat to bude doopravdy NAVŽDY. Řika ji že je jeho hvězda. Řika ji že nemuže umřit. Potom by zadna mala Hedvicka nebyla. Najednou otevřela oči. Otocila hlavu a videla HO jak sedi u jeji postele. drži ji za ruku a plače. ,,Co tu dělas?´´ řekla tise. On se na ni podival a rychle ji objal a řekl : ,, Už te nikdy neopustim. Budu naporad stebou. Miluju tě.´´ Zase začala plakat. Nevěřila mu. Už nechtela prozit to zklamani. Mozek řikal NE, ale srdce přimo řvalo ANO.     Čas bezel dal aa jejich vztah byl naprosto dokonaly. Pořad josu spolu. On miluje JÍ a ona JEHO.

P.S. Miluju tě

Mejte se DOKONALE

napsal/a: A.D.E.U.K.A. 21:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Susan.Stone 24.02.2009 11:38:27

Adélko myslíš si, že mě baví si číst tak smutné články, ráda radši bych byla, kdyby tam bylo něco veselýho, něco u čeho se můžu zasmát a budu vědět, že moje Adélka, kterou znám tak usměvavou a lásky plnou, která umí všechny ohromit svýma hláškama, je hrozně happy!! Netrap se, vím jaký to, prožívám to taky, ale tak.. snažím se, tak se SNAŽ s semnou.. :o*


A.D.E.U.K.A. 24.02.2009 09:33:10

Asi mate pravdu... :( je to težke... :( Ale co bych pro vas neudělala :-* Začnu znova.. 3...2...1... TED!!!
A dekuji za krasny komentaře a že si čtete moje članky a že vas tak baví... :-* Mam vas rada :-*


NikkolkaV 23.02.2009 23:31:41

Přesně tak Ady, BĚŽ A ŽIJ....:-*


Susan.Stone 23.02.2009 22:59:39

Už nepiš ty krásný, smutný příběhy, já je čtu, každej čtu jako povinnou četbu ve škole. :( Čtu jí jako puberťák svůj časopis (bravp, Bravo-girl, sweet17...) nechci aby si byla smutná, běž a žij, nebo já přijedu a někomu brzy rozbiju hubu, adélce mýmu sluníčku usměvavýmu, pózující holka u moře.. božhe holka vschop se, jinak budu trpět taky, trpět s stebou.. :'( miluju Tě! tak běž a žiiij!!!!!