Ahojenky

Dneska sem tu sama Prcci šli hrat florbal a sestřenka šla tančit. Samozdeřjmě je ted vse na me... ja musim pozbírat pádlo, ja musím udelat zase oběd...(snad to nedopadne jak minule) Dneska bylo v klidu rano a ne jako vždycky. Oběvila sem knižku ktera se jmenuje HOROSKOPY A SNAŘ Z DOB NAŠICH BABIČEK!! V celku zajímave... horozkopy me docela zajimaji a tady sem se dozvedela o mojem znameni strasne moc... ale nevic me tu zaujal clanek o LASCE! Kousek bych vam tu mohla napsat. A jeste upozorneni že je to na znameni VODNAŘE!

Píšou tu, ze milostne city vodnařu nejsou přípiš silne. Strhava je většinou jen zajem a obdiv. Po čase jejich nadšení ochladne a najdou si novou znamost. Předchazející patrner je už vubec nezajima, ani to, jak přežíva rozchod.Tito lide často vytvařejí neobyčejné milostne vztahy. Jsou schopni kračet nekonvenčními cestami, kterymi normalní lide opovrhují a odpoutat se od všedního života.! Jejich vernost je však kratka jako jejich laska. Zdřejmě jí proto prožívají uplně naplno.

Ženy narozene ve znameni vodnaře jsou přatelské  a věčbě obklopeny muži. Zároven jsou však svobodné a v samotě smutne. Jsou obštave, pro přátelé dokaží udělat cokoliv, pro sebe však nic. esnašejí omezvano a maji rady svobodu. Opravdova laska pro ně zname na něo, co boura všechny zasady a konvence. Jsou to však jemne a citlive ženy.

Vsexualní aktivitě se Vodnáři řadí k tomu nejlepšímu!!!

Tak to sem si zjistila oa mojem znameni amuzu říc že je vše naprosta pravda... Teda na mě to vše sedi.  Tak posudte vy sami jak to na vas pasuje... Mno už asi poletim varit je 12 a v 1 jsou doma děcka  a jak je znaaam tak zase přileti z větou :,, ADÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉL JA CHCI JÍÍÍÍÍÍÍS!!!!!!!!!´´   Tak  jdu vařit Heh tak drže mi palce at to nezkazim jako vždy P=A

PS.:  Asi ze mě bude dobrá máma...

napsal/a: A.D.E.U.K.A. 11:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář