19.Duben 2008

.............je to jeden z lidí, co si to zaslouží, tenhle člověk právě končí, než se zešeří......budu stát nad jeho hrobem, místo kytek nenávist ...uvidíme kdo je slabší, můžeš se otočit... dívej se mi do očí, neuvidíš slitování, ale zlobu hněv - nic už mi nezabrání říct co si myslim a říct to naplno Já se lidem odcizuju??? prosím nech toho ...Čím to je, že tě tolik lidí nesnáší? Proč tě rádi nemají ani kamarádky? ..Místo pózy pravou tvář, já nenosím svatozář a ty chcípni v bolestech, rady si klidně nech a utíkej bonzovat  ona už mě nemá ráda, to máš za to, že sis dovolila o mě psát. :)


Ty čásy plný nenávisti, jenže ani tohle nestačí... tvoje rakev klesá níž... jak je velká zloba netušíš ...já se ptám kde je slitování? proč už nedokážu odpouštět? místo lásky nenávist, tohle je tvůj Pohřeb.

Myslíš, že se umíš vcítit ..si totální asociál.,,,, hraješ hodnou, taky jsem se nachytala, kážeš o morálce, jen tobě vlastně chybí,,,, když máš příležitost, si ten, kdo pomluvy šíří,,, pak píšeš dopisy jak ti všichni křivdí, že je nechápeš ať  ti řeknou jak tě vidí,,,,, měla jsem tě ráda, teď tebou pohrdám, pomluvy, chudáček, co zahraješ dál? ty že si ta spravedlivá? ty že si ta hodná? Nejsi vůbec nic, si jen prostě prázdná nula, dostala si se z jedný strany na druhou, nejdřív milej úsměv, teď mě tvoje gesta naserou, prosím mlč a táhni někam dál, a já radši zapomenu, že jsem tě kdy znala.

°* Psát tohle to je nejtěžší,,,  byla jsi mi nejblíž, teď si nejdál končíš -asi přemejšlíš, co že jsi mi udělala- vždyť si nevinná, nejsi, za zády si pomlouvala- to se nedělá.. Nebyla jsem taková, jak sis zasloužila, ale tohle napsat -> tys mě donutila, já to povím všem, nemám co zakrývat, byla si číslo jedna, teď si pravej opak.
Nemám cit, nemám nic, mám jen nenávist. chceš byt spravedlivá, ukázat svůj milej ksicht. ...Podle mě jen lež, jen falešná hra. Proto půjdeš pod zem hluboko a žádná přímluva. Litovala jsem bolesti co jsem ti způsobila, najednou se spektrum obrací a já se probudila, tímhle končí dnešní Pohřeb, jeden hrob už stojí,
tenhle člověk je pro mě navždy jenom mrtvý...

Vložil: Alenka-v-risi-divu ¤