Stačí webkamera, připojení k netu a jedu

Chtěla bych vám tu popsat jak si přivydělávám na internetu. Nalezla jsem na netu odkaz na stránky www.livechatsathome.cz a tam jsem se dozvěděla, že si můžu přes net pohodlně vydělávat slušné peníze. Zprvu jsem měla obavy, že je to podvod. Tak jsem projela net a našla dost pozitivních ohlasů na tyto stránky. 
Hodně holek si chválilo spolupráci s tímto serverem. Velmi snadná práce a peníze jim chodily na účet přesně ve stanovený den. Jelikož některé dívky uváděli poměrně velké výdělky (až 40 000Kč), rozhodla jsem se, že to vyzkoušim. Práci žádnou nemám a peníze potřebuju asi jako každý. Zjistila jsem že se jedná o vysílání na livechatu z domova. Jsem trochu divoká kočka tak jsem si řekla, že to pro mě problém nebude :-)). Přihlásila jsem se a absolvovala všechny kroky které byly třeba pro započetí vysílání.
Testovací vysílání proběhlo velmi zajímavě už jsem tam měla svou profilovou fotku a po pul hodce se chytil prvni klient. Chvíli jsme si psali, to mě rozjelo a pak jsem roztála. Nechtěla jsem nikoho z ČR tak jsem měla opatření, které tento server má (super). Komunikace probíhala v angličtině, neumím tento jazyk moc dobře, ale stačilo to. Nebyli to žádné šílenosti a proto pulhodinka uběhla velmi rychle.
Jen co jsem zkončila už už další klient. Říkala jsem si to jde nějak snadno a líbí se mi to - pohoda.
Po třech hodinách jsem skončila, přišel přítel a já na něj skočila :-)), ten koukal nechapal co se děje.
Takhle jsem to ještě parkrát zopakovala a za měsíc mip řišly penízky. Vydělal jsem si 13500 Kč a to jsem se teda nepředřela jako předtim v blbym butiku.
Další měsíc jsem se do toho pustila a výsledek byl nejhustší. Koupila jsem si konečně notase (vždycky jsem ho chtěla) a lepší webkameru. Od té doby si dopřávám všeho moc sauničky, plavání, masáže, konzerty. Ted to dělám 6 měsíců a zatim dobrý nafurt to nebude, ale takový peníze se mi nechce pustit. Angličtinu díky tomu už umim skvěle :-). Ozkoušim si ji v Tunisku kam jedu abych načerpala nopvé síly z té "dřiny" :-). 
Tak holky jestli se chcete připojit tak mrkněte na www.livechatsathome.cz tady najdete všechno co potřebujete vědět. Začít můžete hned se všim poraděj. Mluvila jsem i s nějakým příjemnym klukem  ten mi poradil co s internetem. Jinak nic složitého.

 

O autorovi

  • Jméno Alennka
  • Bydliště Středočeský kraj
Můj profil

Archiv

Poslední návštěvy