04.Květen 2009

Jak jsem otěhotněla, porodila a strachovala se....

Ano, otěhotněla jsem. Přibližněpřed třemi měsíci jsem si řekla, že bych nechtěla zůstatsama. Prostě jsem otěhotněla. Celá šťástnáže budu maminka! Zamilovaně jsem se dívala na fotku svojíprincezny, ano slyšíte dobře je to holčička a je krásna!Nevím jestli po mamince či po tatínkovi ale jedokonalá!

Takhle jsem byla šťastná jsembyla těhotná! Termín se blížil a já setěšila na svojí krásku! Bude chytrá a rychláa bude moje milovaná! Tak jsem fungovala do dne kdy mi jípřivezli!

Přeci jen bydlím teď jinde,mám své soukromí ale kterého šílencenapadlo, že jsem čekala dítě je pěkně na omylu! Dostalajsem krásnou, chytrou a rychlou potkaní slečnu! Ona jemím dítětem.

Spousta lidí není schopnápochopit proč zrovna potkana, ale ja to mám jako nejlepšívolbu! Můžu se s ní mazlit, hrát si s ní, vzítjí ven ( což se bez rozpáků a otázek lidíokolo už nedá) dělám s ní pomalu všechno!Vážně jsem jak maminka, to co koupím jí si jánekoupím, chci aby byla zdravá a krásna! Jezdímespolu na výlety, mazlíme se a dokonce jako plnohodnotnédítě zlobí! A co mluvení? To mluvíočkama, těma mi říká hodně!

Přiznám se mám o nístrach, nerada jí někde nechávám dlouho aleobčas to jinak nejde! Teď dokonce doma vymýšlímrůzné hračky na hraní! Hledala jsem asi měsícdobrovolného dárce páru děravýchponožek! Nakonec jím byl sám dědeček :-D , takvymýšlíme co z nich bude...

Ve výsledku mám hodně ikdyž jsem sama! Mám se o koho starat, komu si postěžovat,pomazlit se, rozčílit se! Mám plnohodnotnývztah! Už jen časem najít tatínka a většíbydlení a bude rodina kompletní, tak kdo ví?Chcete nás? :-)))

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů