Dojebávka...   04.Únor 2009


Nu .... to je věc když vás někdo tak silně dojebe, že vám je tak hrozně, že byste vraždily a nejraději sebe! Tohle mě nutí přemýšlet jestli by si vlastně někdo všíml, že sem se zabila.... Nu nevím... možná kdyby hlásily ve škole kdo chybí... možná by si ani nevšímly... Nebo možná kdyby mě šla Mamka budit ... ale možná by si taky nevšimla....Uvažuju o tom jaká je nejlepší smrt.... střelit se do hlavy moc bordelu....podřezat se žiletkou je moc sebetrýznivé a pomalé ( i když pro Emo je to dobré) .... skočit z mostu, to by asi bolelo.... no z toho sem příšla na to že nejlepši smrt .. bude smrt otravou léky... je to nebolestivé ...  a vaše mrtvola pak nevypadá tak hrozně.... Což ale rozvíjí další otázku ... jaké léky použít... myslíte že se dá předávkovat antikoncepcí... silně pochybuju... nebo paralenem... no to asi taky nevyjde...ale myslím si že něco jako Diazepan určitě zabere.... !!! No jo .... ale zase kde to mám udělat...asi někde ... kde ... no nevím kde... asi doma.... to by možná aji mohli poznat že sem umřela... ale stejnak jim to bude jedno... nu píšu tu uplné hovna.. ale to mi je taky jedno ... mě už je tak asi všechno jedno... tak Salut .. uvidíme se někdy v jiném světě !!!

napsal/a: Aluszka 16:01 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Mooniistaa 18.03.2009 17:12:02

Ale jdi ty.. prášky taky nejsou hezká smrt...by jsi se divila, co to s tebou udělá..Ale neblázni..Bude zase dobře...Sice tě neznám, ale vím to...Vždycky to tak je. Jsou lidi, kteří tě mají rádi...bylo by to bezohledné. Pokud ti někdo ublížil, tak ho zatluč do země a bude to hned ok. Jsou lidé, co říkají hrozné věci. Ale jsou lidé, pro které je každé tvé slovo pohlazení po duši.


Domča 1.S 03.03.2009 19:07:16

ALčo neblázni ;) nebo pak vletim na ,,druhou" stranu a pojedeš hezky zpátky do školy:)k nám.


Elisha01 04.02.2009 22:02:36

Aluško! Co to píšeš za věci.. prosimtě..ach jo. Poslední tři týdny jsou pro mě snad ty nejhorší v mojem životě, ale tohle mě nenapadlo. Drž se ženuško!:)


Moureček..ty víš 04.02.2009 17:17:46

moje zlatooo něco si udělej a uvidíš!!!! vždyť si moje lásenaaa...co já bych bez tebe dělala


Adam 04.02.2009 16:32:42

Co blázníš??Vždyť jsi strašně krásná a sympatická holčina!!!Nedějel blbosti to ti za to nestojí;)