citátky - láska   24.Srpen 2008


V lásce jeden ze dvou musí trpět a je to vždy ten, který miluje více.

Jaký je rozdíl mezi první a poslední láskou? O té první si myslíme, že je ta poslední a o té poslední, že je to skutečně ta první.

Život je kreslení bez gumy...

Milovat není jen mít rád, milovat znamená srdce si dát.Milovat je i věrnost ctít a druhého u sebe stále mít. Milovat - to je důvěra, k tomu nepatří nevěra. Milovat by měl umět každý a mělo by to být navždy!!!

Neplač, protože to skončilo, buď rád, že se to stalo!

Nepřestala jsem tě milovat, jen sem se naučila bez tebe žít.Nebylo to snadné ale bylo to snazší než zapomenout.

Nejbolestnější je vedle někoho sedět, někoho se jen tak letmo dotýkat, plakat pro něj po nocích a vědět, že ho nikdy nemůžeme mít.

Byla to láska, protože mi bylo nevolno

Každý boj s láskou je předem prohraný

Láska začíná tím, že se člověk cítí osamělý a končí tím, že člověk touží být sám

Lépe být smutný s láskou, než veselý bez ní

Největší trest pro toho kdo miluje, je láska kterou nemuže mít!

Proč poznala jsem tebe, když nemůžu tě mít, proč touží po mě jiný, když s tebou já chci být, když do očí ti pohlédnu, hned zrak k zemi sklopím a přece tolik bych ti chtěla říct, jak nevýslovně trpím.....!!!!!!!!!!!

Vzpomene-li si člověk na čas, kdy miloval, zdá se mu, že se mu od té doby už nic nezdařilo

Láska bolí jen toho, kdo opravdu miluje..

KDO NENÍ MILOVÁN,JE SÁM I UPROSTŘED DAVU

KDO NEŽIJE PRO NĚKOHO,ANI SÁM PRO SEBE NEŽIJE

Nevěř tomu, kdo říká "Miluji Tě, ale tomu, kdo v slzách říká: Miluj mě!

Láska vychází z touhy lidské bytosti být jiné bytosti nenahraditelnou i za předpokladu, že vše na tomto světě je nahraditelné

Láska je životem ženy a epizodou v životě muže.

Lépe být smutný s láskou než veselý bez ní.

Láska je líbezný květ, ale je třeba odvahy, abychom si jej šli utrhnout na kraj strašné propasti.

Člověk není nikdy žárlivější, než když sám začíná v lásce ochabovat. Pak už nevěří tomu druhému, protože cítí, jak málo se dá věřit jemu samému

Láska je jako loď...buď šťastně dopluje a nebo ztroskotá..."

 Svět je jeden velký otazník, jehož tečkou je láska."

"Není vítěz ten kdo zvítězil, ale ten kdo miloval zrazen byl a přece odpustil

"Pokud ti, kteří milovali zapomenou na něžnost, smrti zůstane jen málo, co by jim vzala."

"Chci žít i přes zklamání, které jsem v životě prožila a dokázat tomu, kdo mě zklamal, že život patří zklamaným a ne těm, co nás klamou."

Čas vyhojí i velké rány, ale jizvy zůstanou..."

 "Nikdy neříkej že nemužeš,když nechceš.Protože až jednou příjdou dny kdy budeš chtít,tak nebudeš moci"

"Ptá se láska přátelství. Co tu děláš, když jsem tu já? A přátelství jen tiše odpoví: Jsem tu abych utíralo slzy, které ty způsobíš."

,,Když přijde příležitost, člověk by se jí měl chytit a nepustit.Když však přijde láska, člověk by měl vědět kdy jí nechat jít dál."

,,Láska je jako sněhová vločka. Když si myslíš, že ji pevně držíš, roztaje..."

není vítěz ten kdo zvítězil, ale ten kdo miloval, zrazen byl ale přesto odpustil..

Láska hodně bolí a přesto po ní toužíme...

Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo

Na cestě k opravdové lásce leží tři velké balvany, jimiž jsou sebeláska, ješitnost a žárlivost. Dokud je neodvalíš stranou, nedostaneš se kupředu

 

Děvče se zeptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná a on odpověděl ne. Zeptala se ho, jestli by s ní chtěl být navždy a on odpověděl ne. Potom se ho zeptala, jestli by plakal, kdyby odešla a on odpověděl ne. Řekla dost, odešla pryč, slzy padaly dolů po její tváři a chlapec ji chytil za ruku a řekl: "Nejsi pěkná, jsi nádherná, nechci být s tebou navždy, já potřebuju být s tebou navždy a neplakal bych, kdybys odešla... zemřel bych...

Kdo tvrdí, že láska je bez bulu, buď nemiloval, nebo líbal mrtvolu

O lásce toho bylo mnoho řečeno. Je to bolest, je to zklamání, je to taky radost, co smutek zahání. Něco s ní začíná, něco končí, pro lásku umíráš, zavíráš oči. I když je tady, a pak se vytratí, bojujte za lásku , občas se to vyplatí.

Kdyby ses mě zeptal, co je mi dražší - jestli ty, nebo můj život, a já odpověděla, můj život, ty odejdeš. Nikdy by ses nedověděl, že TY jsi můj život.

Vždycky jsou na světě, někde daleko od sebe, dva lidé, kteří mají stejná srdce, se stejnými city a přesně tyhle dva lidé se jednou někde, kde nejméně by je to napadlo, setkají. Časem si pak už jenom uvědomí, že život jeden bez druhého by pro ně ztratil smysl.

Láska je definovatelné perifektické komplexum, kde se v pseudoindividualistickém egocentru vyvolává pocit, že mrdat je prostě boží.

Láska je jediná hazardní hra, do které musíš vždycky vložit všechno, abys vůbec mohla začít hrát

Milovat můžeš, milován můžeš být, ale těžké být milován od toho, koho miluješ... A proto nezbývá nic jiného, než že : nauč se smát se slzami v očích, pomalu jít, když pospícháš, nauč se pohladit se zaťatou pěstí. Jedině tak poznáš, jak je život krásný!

Lepší je být venku, i když bije hrom, než ríct doma tatínkovi: "Táto, já sem v tom."

Láska je jako pořesýpací hodiny, zatím co se srdce plní, mozek vyprázdňuje...

AMOR ES PERROS - Láska je kurva :-((

 

Proč být na světě, jestliže nemůžeme býti milovanými a cítit opravdovou, překrásnou věc, která nejde ničím nahradit. Život je moc krátký na to, abychom se vyhýbali lásce, až na okamžik, kdy náš život je skoro u konce a my si uvědomíme, jakou jsme udelali životní chybu, která už nejde nikdy vzít zpět.

 

Miluj svou lásku vřele, jen s ní nelez do postele...protože láska začíná hubičkou a končí porodní babičkou!!!

 

Když ze slova "láska" vynecháš jedno písmeno a ty čtyři změníš, co ti vznikne??? (pivo)

 

Láska je jen slovo...Neznamená nic...Je to oblíbený způsob, jak říci: dva lidé se chtějí odvázat...Láska je jen slovo, a když ta legrace začne, tím slovem přikrýváme hory hříchů...Láska je jen slovo, roztroušené po městě, citlivé slovíčko, a teď naprosto nevhodné...Láska je jen slovo. Ale aby bylo jasno...I když víme, že je neupřímné....Láska je jen slovo...Slovo, které hrozně rádi slyšíme...

 

Nedívej se na mě, neříkej nic... mlč a vypadni! Nesnáším tě, umíš jen ubližovat, každý tvůj pohled, každé tvé slovo, tvůj úsměv - jen další a další jizvy na mém srdci... dělá ti to dobře? Jsi rád za mou bolest? Já tě miluju... že to nevíš? Nelži, víš to až moc dobře... Pořád jen lži! Jsi další z těch, co maj mě jako hračku... pojď ke mě a hrej si... pohrej si se mnou, ať nekazíš partu, nezapomeň mě hodit do kouta, ať jsi jako ostatní...Nenávidím tě!!!

 

Sedím na ulici, všechno se se mnou točí, před očima vzpomínky z té proklaté lásky. Je to minuta, možná dvě, co rozpadlo se mi nebe, co rozpadl se mi svět. Bolest v srdci se krčí, a všichni se na mě mračí, mračí se do zimy. Z lásky zbyly jen trhliny, trhliny v mém srdci, co tolik tlačí. Budeš mi znovu lhát, že máš mě tolik rád...? Zalhal jsi! Miluji tě, říkal jsi.

 

Chtěla bych být tvá slza, rodit se v tvojich očích, stékat ti po tvářích a umírat na tvojich rtech... Kdybys ty byl má slza, nikdy bych neplakala, abych tě neztratila...

 

Jsem jako oblázek na pláži, kolem mě je jich moc, ale já je nechci, chci jen toho jednoho, ale ten ja daleko v moři zahrabaný pískem a kamením, nechce se s tím prát, nechce už dál milovat, láska ho zklamala, tak raději bude pod pískem a pod kamením, jen sedět a pomalu umírat :-( Ale sám neví, jak moc mi tím ubližuje :-( Já lásku našla, ale nebyla opětována, a tak já, malý oblázek, ležím dál, samotná na pláži, a čekám na ten okamžik, až se vschopíš a půjdeš za mnou... až mě jednou chytneš za ruku a řekneš, jak moc jsi rád, že mě vidíš, jak moc se mi omlouváš, že jsem čekala...ale ten okamžik nepřijde :-( vím to...jenom hluboko v srdíčku je malá naděje, že třeba jednou... :-( pořád padám hloub a hloub :-( necítím pevnou půdu pod nohama, jenom padám do temna...čekám na pomoc, ale žádná pomocná ruka, žádné pomocné lano :-( jen tma...jenže v tom mém ,,srdci,, je vyryto jenom jedno: tvoje jméno a MILUJU TĚ :-( stále a navždy

 

slovo LOVE znamená: L - jako láska, O - jako opatrnost, V - jako věrnost a E - jako extrém.

 

ONA: miluju tě!... ON: já tebe mám rád... ONA: rád? ale já tě miluju... ON: mám tě rád, protože jsem tě miloval... ONA: proč mě nemiluješ? tak jako miluju já tebe?... ON: Miluju jinou... ONA: a miluje tě ta jiná tak, jako já?... ON: nevím... ONA: to nebude klapat... ON: bude... ONA: ale až se budeš chít vrátit, tak už tu nebudu... ON: nebudu se vracet... ONA: otočila se a s pláčem odešla... ON: za dva roky začal litovat, že svoji jedinou lásku nechal odejít.

 

Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět.

 

 

Miluj muže, který neříká, že jsi "sexy", ale že jsi "krásná".Toho, který Ti zavolá zpátky, když Ty jsi položila. Toho, který zůstane vzhůru jen proto, aby Tě viděl spát. Toho, který líbá tvé čelo, toho, který Tě chce ukázat celému světu, i když nejsi zrovna miss. Toho, kterému je jedno, jestli jsi časem zhubla nebo zloustla. Toho, který říká: "Co si dáš, broučku? Já vařím". Toho, který tě vezme před svými přáteli za ruku... Miluj ho, protože on miluje Tebe a bude Tě milovat navždy!!! :o

 

Láska je pěkná... pěkná svině...

 

Láska je jako načůrat si do kalhot. Ze začátku to pěkně hřeje, ale pak už to stojí za ...

 

Nepřestala jsem Tě milovat! Jen jsem se naučila bez tebe žít. Nebylo to snadné, ale lehčí, než zapomenout...

 

Vieš, ako spoznáš Lásku? Nie? Tak skús zahodiť bumerang!!

 

Proč se tak smutně díváš? Já se smutně nedívám, já smutná jsem...A proč? Protože se bojím. A když tě chytnu za ruku, pořád se bojíš?? Teď ještě víc... že mě pustíš!!

 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí

 

Život je jako šachy - někdy na bílých, jindy na černých polích. Někdy dáváš šach, jindy dostáváš mat. Ale nikdy nemůžeš smést všechny figurky a říct ,,začínam znova''

 

Milovala jsem a jemu to bylo málo. Nestačilo mu vědomí, že mu patří první myšlenka, když se probudím do nového dne, ani že mu patří ta poslední, než usnu. Nestačilo mu vlastnit moje srdce i tělo. Zbyly mi jen slzy a srdce na kusy roztrhané...

 

Přítel je ten, kdo přichází, když všichni ostatní odešli. Přítel je ten, kdo o vás ví všechno, a přesto vás má rád! Přítel je ten, kdo ti podá ruku a dotkne se tvého srdce. Přítel je ten, který zná tvoji minulost, věří ve tvou budoucnost a má tě rád takového, jaký jsi v přítomnosti...!

 

Pokud chceš být milován, miluj. Pokud chceš být nenáviděn, nenáviď. Pokud chceš být oplakáván, zemři.

 

Nevím proč, ale cítím se jako kus ledu. Třeba to bude tím, že jsi mě k němu poslal!!!

 

Láska je období, kdy si ROZUM bere dovolenou a CITY přesčasy.

 

Když slza z lásky padá od srdce k srdci, mají se oba rádi. Když padá slza k srdci, jeden pláče, druhý je v nedohlednu, aby slzu z tváře usušil

 

Nesnídám, protože na tebe myslím. Neobědvám, protože na tebe myslím. Nevečeřím, protože na tebe myslím. A nespím... ty asi víš proč... protože mám hlad!! Tak už mi sakra řekni, že mě miluješ!!

 

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

 

Nevěř tomu, kdo říká "Miluji Tě, ale tomu, kdo v slzách říká: Miluj mě!

 

Lépe být smutný s láskou než veselý bez ní.

 

Láska začíná úsměvem, roste polibkem a končí slzou...

 

Říká se, že milovat znamená žít... Já miluji a zdá se mi, že umírám.

 

Nevěřím , nevěřím, že láska je jen pouhý klam. Láska je. Vím to, vím. Vždyť na ni právě teď umírám.

 

Největší a nejtěžší důkaz lásky je, když necháte milovanou osobu jít vlastní cestou.

 

Nemůžeš ho dostat z hlavy a ze svého srdce, proto je ten pravý!

 

Když tě chlapec oklame, radši se mu vyhni, až ho potkáž za rohem, tak mu jednu střihni!

 

Milovat je jako balancovat nad propastí, nemilovat potom znamená ležet dole mrtev.

 

Buď tě miluju a nepůjdu s jiným (jinou), nebo tě nemiluju a jen s tebou chodím nebo spím. Pokud ti tluče do hlavy jak tě miluje a pak tě podvede, lže od začátku... LÁSKU NEPODVEDEŠ!

 

Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a pravdu znát, milovat je odpustit a znovu podat ruce, milovat je rozdělit duši i srdce.

 

Proč? Sedíš ve tmě a pořád dokola si opakuješ tu otázku. Proč je taková? Odpověď je prostá: Miluje Tě! Nevěříš? Asi jsi nezažil lásku.

 

LÁsKa Je PěT píSmEn, ktErÁ ZNaMeNaJí tO nEjKrÁsNěJšÍ nA sVěTě.

 

Když já čekala, tys čekal se mnou...Když já plakala, tys mě utišil... Když jsem si byla jistá, že nemá cenu žít, tys mi vrátil naději... Teď však čekám sama, stín na duši a srdce mi velí místo rozumu. Proč??? Zklamal a já mu věřila.

 

Láska je jako déšť, ve kterém stojím sama... Kéž by každá kapka znamenala jedno splněné přání... 100000000 přání??? NE... Pak bych si přála jen abys tu byl se mnou a já opět cítila tvou vůni a horký dech na mém krku.

 

Přestanu tě milovat .. až najdu slzu, která mi před chvílí kapla do oceánu!

 

Je to jako když se kostka cukru s kapkou vody objímají, kostka se rozpouští a kapka sládne.Taková je prý láska...

 

Nejcitlivěji býváme zraněni těmi, bez kterých si svůj život nedovedeme v plném rozsahu představit...

 

Slzy z lásky jsou jako neviditelné věty... Přečíst je dokáže jen ten, kdo našemu srdci naslouchá a miluje nás stejně tak bláznivě, jako my jeho...

 

Vzdy, ked sa ti zda, ze ta uz nema nikto rad, pride niekto, kto ta nauci znova smiat.

 

Láska může být fajn, láska může být zlá, někdy jsi šťastná, někdy smutná! Ale může ti to zlomit srdce, když miluješ někoho, kdo nemiluje tebe!!!

 

Jsi jako hvězda, která svítí mi na cestu a jen kvůli tvému světlu mám sílu pořád žít. A až tvé světlo jednou zhasne, tak moje cesta zkončí a už nikdy nezačne.

 

Je noc a ty dávno spíš, že miluji tě, doufám víš, že líbal bych tě na tvých rtech a tvářích, co jsou hebké na dotek, že držel bych tě v náručí jak poklad, který zaručí to nejcennější bohatství a to tvoje Láska jest.

 

Prší, padá déšť v hlavě mi zní ty slova: "PROČ MĚ UŽ NEMILUJEŠ???" Kapka po kapce po tváři mi stéká, moje slzy jsou jak řeka... Až přestane pršet, snad mi bude líp, ale nikdy nezapomenu na tvůj nesplněný slib...

 

Kdyby každý za láskou utíkal, tak je svět plnej anorektiků.

 

Ak v slově láska zaměníme 4 písmenká a 1 písmenko smažem vznikne nám slovíčko pivo. Alebo; ak v slově láska zaměníme všechni písmenká a 1 přidáme vznikne slovko fernet - a to už nemůže bít náhoda.

 

Matematika je fakt věda,co se týče vztahu lidí věřit se jí ale nedá. Sto není víc než jedna když tě ta jedna má ráda,sto známejch nenahradí jednoho kamaráda. Vodopád slov už nevrátí cos jednou řek, pak to totiž nejde vymazat nejsi Man in Black ...

 

Skutečnost, že nás někdo miluje, nás málo uspokojuje. Když miluješ málo, ublížíš tomu druhému. Když miluješ moc, ublížíš sobě. Když milujete oba stejně, je to moc dokonalé a krásné na to, aby to vydrželo.

 

Láska je nemoc a nemoc patří do postele:)

 

Láska je jako delfín koupající se v lesku tvých očí, proto je nezavírej, neboť je známo, že delfíni ve tmě umírají...

 

Kdybych si měla vybrat mezi dýcháním a milováním tě, dala bych svůj poslední dech, abych řekla: "miluji tě".

 

Zapomenout... Zapomenout, to se řekne lehce, ale moje srdce zapomenout nechce!!!

 

Láska je ako rebrík do kurina - krátký a sratý.

 < napsal/a: Amigoshastalamuerte 13:20 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář