Hledám pohledného VŠ, svobodného, ale ne starého mládence ,asi tak do pětačtyřiceti let, může bý i rozvedeného, ale ne vlastní vinou.Bezdětného, nikoli však proto, že by mělo něco vliv na jeho funkci rostlináře.Nejraději právníka, lékaře nebo umělce, ale zklidněného, tedy jen mírně, realistu se sklonem k romantismu, který se však neraduje z každé pitomosti, nýbrž pouze z každodenní maličkosti, třeba té mé. Hledám muže, který užívá života, ale nechlastá, má hudební vlohy, ale na veřejnosti, ba ani v soukromí nenapodobuje bubeníka či kytaristu. Pěkného, urostlého, s rameny širokými a postavou dobře stavěnou. Fotbalové nohy do O do jisté míry povoleny, výška nad 185 doporučena, pevný zadek vítán. Beztvaré pozadí zapovězeno. V žádném případě nechť se nehlásí ti, jimž vylézá z kalhot mezihýžďová rýha!
Muž mého srdce může mít vlasy blond i tmavé, nikoli ale příliš, jeho líce by měly mít ostřejší tvary, hranatá brada značí rozhodnost muže, oči jiskřivé, event.dětsky šibalské. Musí být štíhlý a dobře se opalovat. Měl by mi stačit, když plavu a měl by se umět vyrovnat s mými úspěchy. Ve věcech, které neumím, by mi měl být laskavým učitelem, který nenadává, když huntuju spojku a brzdový kotouč, neposmívá se mi, když nevím, na jakém principu funguje relé a nepřestává komunikovat, když má ode mě pošahanou planžetu.Chci, aby si se mnou povídal.Chci, aby občas řekl, jak jsem chytrá a přitom i krásná, čímž jsem naprosto vyjímečná a chci, aby to říkal zcela přirozeně a nenuceně a aby si to i myslel!!! Nechci, aby si to myslel až moc. Nesmí se na mě bezohledně pověsit a čučet na mě psíma očima ani mi mazat med kolem huby. Nesmí strkat nůž od marmelády do másla. Měly by mu vlát vlasy. Plešatého jen v případě, že oplešatěl později než na vojně. Musí souhlasit s tím, co na něj navleču a být mi za to vděčen.Kéž má větší velikost bot než já a sám si pere ponožky. Měl by mít rád děti. Neměl by chtít, abych je teď začala rodit jedno za druhým a zastavila se až klimaktériem. Měl by umět vařit s fantazií a vtipem a neplést se mi do kuchyně, když vařím já-podle kuchařky. Měl by vonět feromony a nosit mě na rukou.....i když ztloustnu. Hledám svého ideálního muže.
P.S: Je mi třicet a hledám sama sebe. napsal/a: Andinka76 13:46 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Petr Jarnovsky 04.08.2009 21:19:03

Tak to jsem ja Andinko, presne jsi me popsala! I kdyz pri pohledu na infantilni tricitku s culicky, me zebe. Holka neni ti 17. Jo a prosim Te ta nejkrasnejsi laska je pekna kravina. Znas snad nejakou mene krasnou lasku:-D? Oprav si to, laska je proste laska bez privlastku.