29.Červen 2008

A ted´ něco , co je pro mně vším

Jsem holka , která to v životě nemá snadný a tak i když je to poměrně hodně otřepaná fráze , mi ke štěstí stačí poněkud obyčejné věci ...

Nebudu se rozepisovat o tom ,proč ve svých osmnácti letech nemám jednoduduchej život ... rozepíšu se spíš o tom, co ho tvoří krásným a co je pro mně důležitý. Ano ... jsou to tak obyčejný věci, že jim asi ani nebudete vy , kdo sem zavítáte věřit , ale jsou pro mně opravdu naprosto vším.

V první řadě je to má rodina, která vděčím za to , co jsem , jaká jsem  a za to co mám , ihned po ní jsou molu součástí ti , o nichž mohu říct, že jsou mými opravdovými přáteli , můj přítel a pak jsou to moje zájmy a záliby.  Moje největší záliba je můj přítel kterého jsem již zmin´ovala , a pak jsou to moji pejsáncia zvířata všeobecně a hudba k níž mám zásluhou mé rodiny hhrozně moc blízko . Představuje pro mně únik od problémů, relaxaci a především asi jako pro většinu lidí je to mně osobně nejbližší druh zábavy . Jsem z těch , kdo ke štěstí nepotřenbují peníze , protože opravdové štěstí pro ně představuje fakt,  že mají lásku  a opravdové přátele , kteří jak známo tvoří smysl života .   A pak je to pouhé vědomí toho , že všechno co můj život tvoří dokonalým tak jak to jen jde pořád trvá a já mám všechno, co jsem tu vyjmenovala .  Mnohdy jsem se totiž přesvědčila , že to co jsem vyjmenovala je nejcennější poklad , jaký člověk může mít .  Takže .. to´hle je pro mně vším .  A komu se to nelíbí, atˇ mi prdel políbí !!!

 



Komentáře (0):

Přidej komentář

21:17 | komentáře (0)

o autorovi

Autor blogu
Autor: Anetka18
Region: Pardubický kraj
O mně:
Můj profil

poslední články


archiv


přátelé



Vytvořil