Z nudyy..

26.Prosinec 2009

Jelikož se nudim napíšu vám článek o mém životě :D:D.Nemyslim si že v životě sem byla ňák extra moc oblíbená , ale ani nejsem ta neviditelná. Ve třídě máme docela špatný kolektiv.Sme rozděleny na skupiny jak bych řekla .. První taková nejoblíbenější skupina sou normální holky , druhá šprtky , třetí sou namyšlený holky :D. Kluci drží tak ňák při sobě až na pár lidiček. Já patřim asi mezi ty normální , nikdy bych nechtěla patřit mezi ty namyšlený , ale kluci je maj nejradši , proč asi ? Protože se jim neustále vtírají. Myslí si že sou bůchví jak hezký , a přitom některý sou horší než ňáká holka ze šprtek. Jak bych řekla v naší skupině ''normálních,, je nás tak 6 Anička,Pavla,Já,Kristýna,Vanessa. To sou moje Nejlepší kámošky.Mimo školu taky nemám moc kamarádů jenom pár z tábora, a některý z Chatu a tak ..
Když sem šla 1. září do školy s pocitem že tenhle rok budu oblíbenější pěkně sem se mýlila.Přišla sem před školu holky tam ještě nebyly zato ''Slepice,, už jo , jejich taková hlavní velitelka je Aneta je to hrozná pipka myslí si že je nejlepší ze všech .
Stála sem tam a málem sem zmrzla. Viděla jsem jak tam zase Aneta a její nejlepší kámošky nahání kluky ''Martine pojď sem zamnou ,, bože. A furt neustále čuměli na mě nevim proč asi že ''abych viděla že je s Martinem,, . No nic hele už de Vanessa vede vedle sebou ségru Aničku ,které je 8 let a do školy by to sama ještě asi nezvládla . Přijde udýchaná a říká hele mám šok šoků....
Pokračování příšte :P:D

napsal/a: AniSsKkAa 15:22 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář