Překvapení,,,   22.Prosinec 2007


      Ahoj deníčku... ted nevím jetsli dobrý nebo špatný,,,
Po delší době se mi ozval bývalý, a napsal mi smsku ve 3 hodiny ráno,ale četla jsem ji
,ale až jsem vstala,stály tam 3 slova Mám tě rád. To bylo vše..v prvních chvílích se mi chtlo smát,
a pak mě to docela i vytočilo,protože jsem čekala na další smsku, ve který bude napsaný, že kalil a že to nechtěl poslat,že kdyby byl střízloivej tak mi to nenapíše...Tohle už znám, stalo se to několikrát už a hlavně v době ,kdy jsme se rozešli.. uběhlo něco málo a v noci mi tohle přišlo.Před obědem mi přišla smskated už se jenom směju,, a v ní stálo, malá změna,,, že to nemělo být pro mě, že se spletl.To mě sice zamrzelo, ale nedávám to na sobě znát,porotže ještě ndávno jsem tady psala ,že bych se k němu vrátila..
      Další člověk ,který se mi ozval byl Víta,,,,chtěl jet tady do Kopru,ale nevyšlo mu to, a volal mi ,že se omlouvá , ale neklaplo to, a je ve Sportu... co na tohle říct????
     A moje zlatinko je na mě naštvané,,, zřejmě  a já ani nevím proč za to ,že mi ta smska nepřišla, a já nevěděla že mi psal tak za to nemůžu přece!!!!! Proto jsem šla do školy...nevím co stalo včera jsem ti psala jak debil a nic,,,,,,sere ěm to všechno nic nevychází!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal/a: Arianna 22:38 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář