before Christmas   21.Prosinec 2006


Tak dneska se asi všichni pražáci zbláznili a vyrazili na nákupy... a pak že lidi nemají peníze... ano, přiznávám se - byla jsem taky jedna z nich. Většinou nerada nechávám kupování dárků na poslední chvíli, ale letos jinak nešlo. Ne že by nebyly peníze, nebyla spíš nálada.
Nálada se naštěstí už trochu zlepšila, ale ne že bych se nějak na ty Vánoce těšila. Všichni si zase budou vzájemně přát štěstí, zdraví a lásku a tvářit se, jak jsou úžasně spokojení se svým životem... ale je to vůbec tak? Nepřejeme druhým náhodou všechnu spokojenost jen kvůli tomu, abychom jim ji mohli závidět?
Ani se nedivím, že spousta lidí trpí o Vánocích depresemi a špatnou náladou. Letos jsem taky jednou z nich. Jo, těšila jsem se na svátky - ale to bylo v září. Myslela jsem, že letos to bude konečně po pár letech jiný a budu s někým, na kom mi moc záleží... ale člověk míní a život mění. Změnila se toho spousta! No nic, život jde dál - ale docela mě štve, že ten můj život jde vždycky jinam, než kam bych chtěla jít já napsal/a: Arien-Black 17:56 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář