27.Červen 2007, napsal AsuskaCZ v 15:43 ... Moje znamení

Štír - Beran

Štír má s Beranem společnou vysokou fyzickou energii. Oba jsouzvyklí rozhodovat a být nezávislí. Tento vzat nepřinese harmonii. Ale veroticko-sexuálním ohledu se shodují. Toto si můžou vychutnat přidelším vztahu.

Štír - Býk

Mají společný sklon ukájet své smyslové rozkoše, proto se sblíží vposteli. Štír se rád odváže a s tím si Býk se svým erotickým šarmem uvystačí. Všední den může být pro Býka velice namáhavý, ale také velmiharmonický, ovšem za předpokladu, že Býk toto zkoušku trpělivostivydrží. Štír je pro Býka věrný partner a nemá sklon k nevěře.

Štír - Blíženec

Blíženec vidí ve Štíru člověka, který mu může poskytnout novévzrušení. Štír je aktivní, obratný a díky tomu se k sobě automatickyhodí. Štír je sexuálně otevřený a s Blížencem si vyhraje. Vždy sivyjdou vstříc. Když to v partnerském životě Blíženec přežene, tak hoŠtír stáhne. Blíženec naopak poskytuje Štírovy větší elán do novýchvěcí.

Štír - Rak

Štír zasahuje do Rakova života jako blesk z čistého nebo a Rakaokamžitě odzbrojí. Rak se od ní nechá svádět, nehledě na to, že Štír poničem jiném netouží. Sx mezi Rakem a Štírem je senzitivní a současněvášnivý. Toto bude Raka bavit, dokud nebude chtít Štír experimentovat.Oba mají vlasnosti, které navzájem hledají. Štír je velmi žárlivý!Jediné negativum tohoto vztahu je přemíra emocí. Dojde-li k hádce, pakopravdu lítají třísky.

Štír - Lev

Toto je naprosto náhodná známost. Stává se to, když je Štír v nouzia panice - když v jistém smyslu prohrál - , a Lev toho cudáka hrdě aodvážně vysvobodí. Vztah většinou začíná vášnivě, ale potom chladnědoznívá. Většinou vztah ukončí Lev. Je to tím, že Lev namá rád taháníza nos a toto dělá Štír s oblibou.

Štír - Panna

Štírovo vystupování, sebejisté, elegantní a obratné, způsobí, žePanna zírá plna obdivu s otevřenými ústy. Člověk ve Štíru toti na Pannupůsobí poněkud tajemně. Panny se možná poněkud přeceňují, jestli věří,že by mohly proniknout do Štírova nitra. Ten je totiž velmi uzavřený, akdyž nechce, prostě to nejde. Štírův sex je velmi zvláštní, nehledě nato, že si pro sebe nárokuje vůbčí roli. Panna časem nutně zjistí, že užnemá sílu na to, aby si Štíra opravdu udržela. Chce ho spoutat, zabratjen pro sebe. Výhledy na harmonické soužití těch dvou jsou špatné.

Štír - Váhy

Štír je Vahám okamžitě sympatický. Sex a erotika se také na tétokombinaci podílí nejméně ze sedmdesáti procent. Váhy vidí ve Štírovičlověka, který ji co nejbezpečněji povede životem. Jestli se Váhy opětjednou nemohou rozhodnout, propásnou svou velkou šanci. Štír potřebujerychlé jednání. Manželství je v této kombinaci úspěšné.

Štír - Štír

V této konstelaci spolu muži a ženy právě jemně nezacházejí. Však setaké spolu nestýkají, aby se "párovali", ale aby spolu bojovali. Takéje víc než nepravděpodobné, že by ti dva spolu sdíleli ložnici, byť jenna jednu noc - ledaže by je na procházce překvapila bouřka nebo že bysi vyměnili role. Tento vztah se dá představit jako přátelství.

Štír - Střelec

Tady by chtěl být člověk u toho, neboť Štír a Střelec v posteli...to už je tedy něco! Střelec rád spolupracuje ve všem, co mu Štír voblasti erotického vzrušování nabízí. Štír se tu nemusí nijak zvlášťnamáhat, protože Střelec se neupejpá. Třebaže se Štír užšímu vztahu seStřelcem brání, osud ho s tímto člověkem neustále svádí dohromady,dokonce i na delší dobu. V žárlivosti překonává Střelec Štíra. Ti dvatvoří pár, i když to někdy vypadá, jako by ani pár nebyli.

Štír - Kozoroh

Štír dokáže přivést Kozoroha k flirtování. Kozoroh je náhlešarmantní a hovorný. Existuje tu samozřejmě erotická přitažlivost, alek rozhodnému kroku před práh ložnice dojde jen zřídka. Kozoroh stáleudržuje určitý odstup, což Štíra uvádí do nejistoty.

Často to bývá nevázaný sex, čím může Štír Kozoroha obšťastnit, neboťi ten má někdy sklon k výstřednostem. Vyjde to však jen tehdy, když jeKozoroh ochoten se podřídit.

Štír - Vodnář

Setkání Vodnář a Štír je nejhezčí napoprvé. Štír je fascinován,Vodnář se s ním dá do hovoru. Výhled, že Štír s tímto znamením setrvádelší dobu, není právě velký. Oba jsou egoističtí, ani jeden neníochoten se ve svém často sobeckém chování omezit. Pro vztah, jak si hopředstavuje Štír, chybí Vodnáři vytrvalost. Pro Štíra bude té námahybrzy příliš, neboť on nebojuje, když chce něčeho dosáhnout.

Štír - Ryba

Konstelace s Rybou může být dobrá. V ní má Štír, ať už jde o muženebo ženu, tichého ctitele a obdivovatele. Ryba cítí, že si s nímrozumí na vyšší úrovni. Člověk narozený v Rybách rozhodně nenípartnerem na jednu noc, i kdyby byla sebekrásnější, neboť on Štírovicosi poskytuje. Ryba není člověkem rychlého rozhodování, zatímco Štír,jestliže něco za každou cenu chce, mu nedopřeje vždy dost času. Štírmusí mít víc trpělivosti.

 
Komentáře (0):