27.Červen 2007, napsal AsuskaCZ v 15:36 ... Moje znamení

Štír a sex

Žena Štír Ta opravdu ví, jak na muže. Jak si je získat a jak si je ochočit. Je to nepřehlédnutelné znamení plné vášní a vzrušení.Dokáže to, co jiným připadá nemožné. Rozpálí i skálu. Jejínevyčerpatelná energie z ní vyzařuje a každého zasáhne jako šíp. Velmiráda nakupuje, utrácí a žije v luxusu. Jakmile si určí nějaký cíl,dosáhne ho ať to stojí co to stojí, její paličatost a vytrvalost jeopravdu neuvěřitelná. Ať dělá cokoli, dělá to s vervou a odhodláním naplný výkon. Sex samozřejmě nevyjímaje.

Dokáže se krásněa romanticky zamilovat a partner musí být samozřejmě jen a jen její.Jinak běda mu. Žárlí stejně jako miluje. Extrémně a naplno. Když sezamiluje, je to také naplno, se všemi city a emocemi a samozřejmě snekonečnou věrností. Kdo ji získá, má něco téměř dokonalého. A sex? Sexje samozřejmě také na plný plyn. Bez přetvářek s veškerou
slastí.Dokáže se vzrušit téměř na povel a naplno ji uspokojit je opravdovývýkon. Snaží se svého partnera ovládat od začátku do konce a nic jínení cizí. Její zvídavost je nekonečná a ráda vyzkouší všechno, abyukojila svůj chtíč, ale i chtíč svého partnera.

Dokáže se milovat v jakékoli poloze s nejedním orgasmem. Ucítí-li vlhký jazyk na svých
genitáliích,je doslova neovladatelná a není asi dobré se jí v tu chvíli snažitovládat. Je opravdovým mistrem v sexuálních praktikách a každému to ihravě dokáže.
 
Komentáře (0):