26.Říjen 2008
MINULÉ ŽIVOTY
Stoupněte si večer v potemnělé místnosti před zrcadlo a zapalte po jeho stranách svíčky. Upřeně se na sebe dívejte, aniž byste hýbali očima. Po určité chvíli se obraz v zrcadle začne měnit a vy uvidíte své minulé životy. Prý...

Lidé, co tuto praktiku zkoušeli, potvrzují, že v zrcadle skutečně viděli podivné věci - od své zpitvořené podoby až po obrazy cizích lidí, snad i v oblečení z dřívějších dob. Nikdo ale nemůže potvrdit, že jde skutečně o výjevy z minulých životů.

Psychologové připouštějí, že při dlouhém zírání do zrcadlové plochy za mdlého světla může dojít ke změnám vědomí, podobným těm, které přicházejí po užití drog. Jestli ale tyto změny čerpají inspiraci v dávných prožitcích duše před naším narozením, nebo jen v lidské fantazii a změti vzpomínek, nikdo asi nezjistí. Selský rozum by se zřejmě klonil spíše k druhé variantě. Ale kdo ví?

Na stejném principu zřejmě funguje i věštění z křišťálové koule. Ta je svým materiálem zrcadlu podobná a k věštění se také doporučuje tmavá místnost se svíčkami. Podle mnohých svědectví je možné po určité době tréningu v kouli vidět zajímavé věci. O obrazy z budoucnosti ale zřejmě nepůjde. Spíš se zdá, že by koule i zrcadlo mohly lidem sloužit jako zdraví neškodná droga. Jedincům, kteří si nejsou jisti svou psychickou stabilitou, se takové experimenty ovšem doporučit nedají.
Vložil: BLUE-OCEAN @ 16:23  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: BLUE-OCEAN
Domov: Most
O mně: Ahojík.Co o sobě písnout..snad jen to,že jsem z Mostu.Mám rád upřímnost,věrnost a nemám rád faleš a nevěru.Rád poznávám new lidičky,protože kamarádů není nikdy dost.Pokud mě chcete poznat,písnětě.Nu,to je tak asi vše.Mějte se a smějte se
Koukni na muj profil

Kategorie
Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates