Amerika....

amerika je zeme moznosti......v dnesni dobe je to daleko jednodussi. Mladsi generace se uci jazyk ve skole. Je spouta zbusobu, jak se sem dostat a je spousta zpusobu, jak se zlegalizovat.

Lifestyle je na malinko vyssi urovni nez v Evrope, kde clovek dedi nemovitosti a setri na dovolenou u more. Tady si koupite dum, auto, zarizeni za pomerne nizky ceny a to nejdulezitejsi je, ze to je z zeho platit. Samozrejme,ze penize nejsou vsechno, to urcite ne, ale tak nejak je to o neco jednodussi, kdyz se clovek nemusi tolik ohlizet...

Co tady na druhou stranu chybi, je rodinny zazemi, rodice, sourozenci, kamaradi z detstvi, babicky, dedeckove, strejdove a tety....kdyz je toho na cloveka dost, tak ma pomerne malo moznosti se vyplakat nekomu na rameni, myslim tim, tem nejbizzsim. Ono to alet cloveka nuti stat na svejch nohach.

Dostat se tady nahoru a bejt vpohode se da, ale i spadnout na dno je zar dva...

Nejlepsi by bylo, kdyby hranice byly otevreny a kdokoliv by mohl cestovat jak se mu zachce...

Amerika neni, tak jak ji ukazujou v televizi, nene...Ma to svoje pro a proti, asi jako vsude. Ja osobne mam tenhle kontinent hodne rad. Prozil jsem spoustu zabavy a paradnich let myho zivota. krusny chvile tady ale taky byly. Bohuzel nemuzu soudit, jestli by to v ten danej moment bylo lepsi v cechach, protoze jsem tam nemel existencni problemy, byl jsem moc mladej. Ale, jak rikam, clovek se vyhrabe ze vseho, pokud chce, ze...?

Myslim, ze nejlepsi roky, tady clovek zazije svobodnej, mezi 20 -30 a pak se rozhodnout, co teda s zivotem....Myslim, ze uplne nejidealnejsi je mit zelenou a pendlovat po svete....mit tu moznost zustat, anebo odletet zpatky. Spousta lidi, kteri se naucili jazyk a americkou mentalitu to aplikuje v cechach. Vi jak to chodi tady i doma, takze ma daleko vic moznosti sehnat lepsi praci. Si predstavte, ze si uzivate zivota za louzi, delate...ja nevim v dobre restaruraci, nebo na hotelu recepcni, nebo i firmy co maji pobocky po celym svete a pak se odstehujete zpatky. Jasne ze vas zamestnaji....proc ne?

Hele pro dnesek vse, musim letet........zatim se mejte   Petr 

O autorovi

  • Jméno Bambass
  • Bydliště Amerika
  • bad ass motherf*cker!!!!!
Můj profil

Archiv