22.Červenec 2008
HK info | → Other

Hello Kitty

hello kitty

Hello Kitty se narodila 1. listopadu a bydlí v Londýně ve Velké Británii se svými rodiči a se sestrou, dvojčetem Mimmy. Ke koníčkům kočičky Hello Kitty patří cestování, hudba, ráda čte a jí výborné sušenky, které peče její sestra Mimmy. Ze všeho nejraději však poznává nové přátele. Jak říká Hello Kitty, přátel není nikdy dost.

Badtz-Maru

badtz-maru

Badtz-Maru se narodil 1. dubna, I toto datumnapovídá, že je to uličnický malý tučňák. Bydlí se svou maminkou atatínkem v Gorgeoustown. Chodí do první třídy místní školy. Když Badtz-Maru venčí svého aligátora Pochiho, vzbuzuje velkou pozornost. Badtz-Maru má do budoucna velké plány, ale teď se zatím jen užívá svého bezstarostného života v Gorgeoustown.

My Melody

my melody

My Melody se narodila 18. ledna v lese Mari Land.Její bráška se jmenuje Rhythm. Je upřímná a má čestnou povahu. Ze všehonejraději peče sušenky se svou maminkou, nejvíce jí chutnají mandlové.A právě ty svačí se svou nejlepší kamarádkou, myškou Flatto.

Charmmy Kitty

charmmy kitty

Perskou kočičku Charmmy dostala Hello Kitty od svého tatínka. Nikdo si není přesně jistý tím, kdy se Charmmy narodila, proto se Kitty s tatínkem rozhodli, že narozeniny budou s Charmmy slavit v den, kdy ji Hello Kitty dostala. To bylo 31. října. Charmmyje poslušné koťátko, ale někdy se také ráda pořádně proběhne. Ze všechvěcí, které Charmmy má, má nejradši ty lesklé a třpytivé. Od Hello Kitty dostala mašličku na levé ucho, ale poznáme ji podle typického náhrdelníku.

Chococat

chococat

Přestože bývá tento malý kocour občas trochu náladový, vždy mápřehled o nových událostech a to díky svým velmi citlivým fouskům. Svéjméno získal po jeho čokoládově zabarveném nosu. Rád si hraje v okolísvého domu ( „čoko-čoko domu“) se svými přáteli - pejskem Cookie-ban, s kohoutem Nutz, s králíčkem a kačenkami. Narozeniny Chococat slaví 1. května.

autor BeRRy.LaSSeY | 12:39 | komentáře (0)