24.Leden 2009
Autor: Berusshka446 v 15:14
Awojtee zlata :-* Totál se těším na zítřek Jedeme nejspíš do kina a můžu s sebou "vzít" nej kámošku Už si plánuju styling.. ale což o to.. jsem praštěná 12ti letá puberťačka jedeme na Cesta na Měsíc 3D -- to může být drsný i když Stmívání by jsem taky ráda viděla.. :) Ještě musím doplánovat outfit.. radši si to sem napíšu, ptž jak se znám, beztak by jsem to zapomněla.. mám lehkou sklerózu.. ale néé dowopravdy .. ;)
Líčení: make-up, korektor, nalakuju si drápky (udělám si francouzkou manikúru), černý linky -- né ty tekutý, ale obyč.., stíny, řasenka, pomáda a lesk .... vše od Miss Sporty, kromě make-upu, ten je od Astoru a pomády, ta je od Labella :)
Oblečení: delší triko, přes to pásek, sukni, legíny.. moje kozačky na podpatku není to žádnej debilní podpatek, nýbrž jehlovej.. kozačky po mamce, nikdy je nenosila, tak jsou moje.. úplně nejvíc botky♥ miluju špičky a jehle.. xD
Vlasy: umyju si je, i když jsem si je umývala včera večer xD uhladím gelem, dodám objem xD ;) a dám čelenku hodící se k outfitu :)
Doplňky: 3 moje stříbrný prstýnky, náramky, náušnice - ty big kruhy xD
a to je snad všechno... uvidíme jak to zítra spatlu.. ale každopádně se těším jak blecha xD třeba to bude blbost ten animák na kterej jdem.. ale doufám že ne, ptž sem viděla ukázky a vypadalo do dobře, se těším na ty 3D brýlky xD no prostě super.. tak papec :)

 



0 Komentáře: