Publikováno: 02.Listopad 2007
v 17:00



Autor: BeuatyGirl

komentáře (0)
Vyvolená Nancy: Tají milenku?
Vyvolená Nancy: Tají milenku?

Ve vile Vyvolených se někdy skutečně dějí věci. Hádky, pomluvy i milostné hrátky, které mnohdy nezůstanou utajené před diváky, ale to, co dle anonymu, který přišel včera do redakce Super.cz, údajně schovává soutěžící Nancy Johannes (30), je fakt něco!

„Málokdo z okolí Nancy ví, že dívka namibijského původu, která se objevila na obrazovce TV Prima při jejím prvním Duelu, není pouze její kamarádka, ale také její partnerka," píše anonymně její bývalá spolubydlící, které poté, co jí vyhořel byt dostala nabídku bydlet u exotické krásky a dodává: „Nancy jí před odchodem do Vyvolených slíbila, že bude držet sexuální půst a vše si vynahradí, až se z Vily vrátí."

„To není pravda! Nancy bydlela se slečnou, se kterou se nesnesla a pak jí z bytu vyhodila, a ta se jí mstí," oponuje zdroj z blízkého okolí Johannes a dále objasňuje: „Nancy má přítele, který žije v Anglii."

Nancy, která v poslední době ve Vile svádí Davida, se možná setká s údajnou přítelkyní již v sobotním Duelu, do kterého jí vyzvala René.
Pokud přijde o možnost bojovat o jedenáct miliónů, alespoň se vrátí k osobě svému srdci blízké. A jestli to bude muž či žena, uvidíme! (ks)

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: BeuatyGirl
Region: Ústí nad Orlicí
O mně:
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy

buten (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE