Publikováno: 25.Říjen 2007
v 14:31



Autor: BeuatyGirl

komentáře (0)
Vyvolení utely na střechu :-D
Soutěžící ve Vile VyVolených se začínají čím dál tím více nudit, a tak vymýšlejí různé vylomeniny. Tou nejvýraznější byl v posledních dnech zcela určitě útěk z Vily.

„V jedničce i dvojce přece pořád někam jezdili. Proč nás tady takhle dusí?“ rozčilovali se současní VyVolení, a tak si vymysleli udělat si výlet i bez štábu. Rozhodli se alespoň trochu podívat na okolní svět a utekli na střechu Vily.

Vše začalo nápadem Milana, který chtěl vyčistit okapy od napadaného listí. K tomu použil schůdky, které dostali jako rekvizitu na ranní rozcvičku. Toho hned využil všudypřítomný Dominik, který se rozhodl porozhlédnout po okolí.

„To je super! Vidím dál než na pět metrů,” radoval se Dominik a ostatní se ho jali následovat. Po pár minutách se ale na příkaz štábu museli vrátit zpátky na zem.

„Nejedná se o porušení pravidel. VyVolení nesmějí opustit objekt Vily a to se nestalo. Byli ale několikrát upozorněni, že střecha není uzpůsobena na to, aby po ní běhalo několik lidí najednou, a je to velmi nebezpečné. Bohužel moc neposlouchají, takže zareagovali až na několikátou výzvu. Za to musel přijít trest,“ prozrazuje Zpovědnice Bára Kosová. VyVolení museli za trest ležet a pohybovat se pouze formou plazení. (ss)

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: BeuatyGirl
Region: Ústí nad Orlicí
O mně:
Můj profil

Přátelé

Poslední návštěvy

buten (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE