Vítejte v mém blogu je hlavně o barbie stylu.
Publikováno: 11.Říjen 2009
v 14:08



Autor: BlOnD-bArBiE-nQa

komentáře (1)
Co barbie styl znamená?
Růžová,růžová,růžová

To že do místnosti přijde dokonale sladěná holka od hlavy až k patě,navoněná,vyrovnaná,prostě jednodušše řečeno krásná,neznamená že se hned musí jednat o nafrněnou fiflenu.Je to jenom holka,která o sebe pečuje,protože její hlavní předností je vzhled.Proč ho nevylepšit ke svému prospěchu?!Dyť vzhled je především v dnešní době celkem důležitý.VZhled jde přece vidět na člověku nejdřív.Chování samozřejmně dominuje v celkové důležitosti,ale pěkný vzhled také není k zahození.

Nadruhou stranu pokuď sedíš někde na zastávce a kolem tebe se seskupí banda frajerek které mluví neustále sprostě,jako by byly vychovaný na ulici,rozhodně je tato varianta horší než předchozí.

Především kluci kteří si hledají holku,očekávají že bude vypadat alespoň trochu k světu,a když ne tg odhodlanou s tím něco dělat.Nemyslím tím jít nutně na plastiku,ale sportovat,nemluvit jenom pořád o tom jestli nepřibrala ale rovnou jít do posilky a sebrat svýmu klukovi vítr z plachet,..

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Eumenida 11.10.2009 16:12:35

Líbí se mi, že jseš svá. Prostě máš ráda růžové barvy, máš ráda hezké věci, chceš se líbit. Trochu mi připomínáš jeden film, Pravá blondýna. Neuraž se, myslím to v dobrém! Ta holka měla prostě svůj styl a šla v něm. A i když se vrhla na práva, nezačala kvůli tomu nosit vytahané svetry a ošoupané džíny - prostě se jí líbilo nosit šaty, boty na podpadcích a preferovala růžovou barvu. Takže i když to vyznělo legračně, byla svá. (A navíc docela mile překvapila i tím, že používala mozek...) Takže tvému blogu přeji, aby se rozrůstal, aby ti přibývalo kamarádek a hodně inspirace.

O autorovi

Autor blogu
Autor: BlOnD-bArBiE-nQa
Region: Pardubický kraj
O mně:
Můj profil

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE