Všeobecné plky :D   07.Duben 2008


Pondělí 7.4.2008 (11:46)

   
Posledních pár dnů bylo váážně zajímavých..I když samozřejmě, jak v čem.Nebudu se sem rozepisovat o tetě Marcele..Nemá to cenu řešit..Rakovina je s prominutím taková sv*ně..Jen mě prostě mrzí, že jsem jí ani nemohla být přítomna na pohřbu(Jo, jasně ,,díky" Pavle).Byla vážně báječná.A..No, to už je teď jedno.Tohle téma bych uzavřela.Dál mě dost udivilo a příjemně překvapilo, že se nedělají příjmačky na Jatečku..Z toho jsem byla jak se patří vykulená.Něco na tom asi bude, že je málo dětí..Ale jsem zato vážně ráda, jelikož s mojí povahou (lajdák a strašná nervooza ) nevim, nevim..Ale myslím, že bych to asi neudělala.Jo, jo to bylo slibů(upozorňuju, že sama sobě ), že od Vánoc co mě nebude rozptylovat příjezd někoho na chatu se do toho pustím.Jenže Vánoce utekly jako voda a já jsem do testů nakoukla s občasným povzdechnutím..Tak jsem si (opět!) řekla,,Dost Černá budeš se učit od února!"No, jo jasně..Únor pryč a je tu duben a stále se neučím..Tak teď alespoň vím, že se přímací řízení konat nebudee (DÍKY)..Tak uvidím, jestli jim můj průměr bude stačit nebo ne..
      Ty jo..Když si to tak uvědomím..Za necelé dva dny mi bude šestnáct No, mezi námi..Nic moc věk..V patnácti jsem si říkala, jak to bude úúžasné až mi bude šestnáct a ono mezitím túúdle Nic zas tak úžasného na tom nevidím..Jen že jsem zase o rok starší, že mi určitě přibylo víc vrásek a starostí a samozřejmě taky nesmím opominout více zkušeností Jo, to je fakt super.. No, co se dá dělat..Třeba mi šestnáctý rok života přinese štěstí ( a nebo taky ne...)
       Co se týče  mých kamarádek  a kamarádů.. (ty samozřejmě nesmím zapomenout- by mi to neodpustili ) Tak jsem opravdu šťastnáá, že je okolo sebe všechny mám..Moc si vážím co pro mě dělají..V prvé řadě nesmím opomenout Álušku.. Moje všechno Děkuju, děkuju a zas jenom děkujuu..Moc si toho vážím (všeho ) dále samozřejmě Kačenku, Páju, Máru,Honziika, Ondru a těch je mraky.. (Byla bych tu vážně minimálně do zítra, takže pro ty, které jsem tu nezmínila..Netruchlete mám Vás minimálně stejně ráda jako ty zmíněné Též Vám všem moc děkuju..)
        Aaa další část (ta hlaavní) mého srdce (samozřejmě, že všichni, kteří mě znají vědí o kom mluvím.. Ne, pro tentokrát to Fanyy není , ale vážně jen pro tentokrát) Je to můj pan Pravý co bych bez něj byla dneska.. ? (asi stejná, ale něco by mi chybělo ) Minimálně bych byla o trochu méně ,,rejpavá", jelikož on mi představuje takový vděčný cíl Ale samozřejmě to myslím jen a jen dobře a on to (alespoň doufáám víí) Bez něj bych měla to místo v srdci naprosto práázdné Miluju Tě.
         Tak to by pro dnešek asi stačilo
                                                 Mějte fááájn den (a slunce v duši )

  Jáá s Alčííkem www.libimseti.cz/alis7 pro páány(Jako myslím její líbko ne, tu fotku)
        napsal/a: Black-ie 11:22 | Dubeen Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář