19.Září 2007,14:46
Pěkná věc, myslím že užitečná, tyhle blogy. S trochou štěstí (rozuměj - pokud mě to bude bavit) sem budu psát to co je v záhlaví uvedeno. Jelikož jsem kulturně založenej člověk, bude se to převážně týkat hudby, filmů, knih a jiných podivuhodných věcí, ale nemůžu zaručit, že se tu neobjeví i nějaký to zamyšlení nad životem, alkoholický žblept či jiný hlubokomyslný nesmysl.
Existuje samozřejmě taky jistá šance, že tenhle první "článek" bude taky poslední, protože to jednoduše pustím z hlavy.

Na začátek bych se měl asi představit:

Moje přezdívka je Boneman The Immortal, známá to postava z ruských pohádek. Obvykle vystupuji pod českou verzí téhle přezdívky, jenže tu používám na ICQ které mj. užívám v práci a moji kolegové - zejména jeden jenž jest neobyčejným kreténem - občas hledají mé pozůstatky na netu (google je všemocný nástroj) a pak se jim tlemí. Těžko říct co k tomu dospělé lidi vede. Takže Boneman.

Nebudu vás zatěžovat tím čím se živím - není to příliš podstatné, protože o práci tu psát na 99% nebudu - je to pro mě prostě jenom zdroj peněz nezbytných k přežití. Tímto gratuluju a upřímně závidím těm, pro které je práce koníčkem. Jednou se to snad povede i mě.

Volný čas trávím vstřebáváním všemožné kultury okolo - poslouchám hudbu, chodím do kina (až přestanu, plzeňský Cinestar nejspíš zkrachuje), čtu knihy, hraju PC hry (ti co tvrdí že to nemá s kulturou nic společného ať se jdou bodnout), vymetám koncerty nejen rockových a metalových kapel, věnuju se historickému tanci a nezřídka mě je možno potkat s kamarády třeba v Saloonu v Kollárovce, nebo třeba v Jamu. Chlastání nespojené s nějakým dalším programem mě ale poslední dobou čím-dál-tím-víc přestává bavit. Divná věc.
Občas zajdu do divadla, do bazénu, nebo do posilky (hodně hodně občas).

To by myslím zatím stačilo. Tímto slavnostně ukončuji svůj první bloggerský článek.
He he.

P.S: ještě jsem zapomněl - chcete-li zanechat pozdrav, poslužte si. Líbí-li se vám tu a chcete mě pochválit, poslužte si. Nelíbí-li se vám tu a chcete něco navrhnout/podotknout/diskutovat, poslužte si. Nesnášíte-li mě, vlezte mi na hřbet!

K.N.
 
vložil: Boneman
Permalink ¤


0 Komentáře: