Plesové šaty a vše okolo   13.Září 2008


Začal nám nový školní rok. Vyvolení ze třídy 4.B první týden strávili ve francouzském hlavním městě Paříž. Poté ale i nás čekal tvrdý návrat do reality ve formě školních lavic, tuny učení a nespočet nároků ze strany našich kantorů.

První týden jsem skutečně měla problémy s nástupem nového režimu. Po tak dlouhých a krásně strávených prázninách prostě bylo složité se znovu vpravit do všech těch pravidel a nutností...

Během středy sem se ale uklidnila a všechno probíhalo tak, jak mělo. Jelikož jsem se probojovala do čtvrtého ročníku, čeká mě letos nejen nelehká příprava na zkoušku dospělosti, ale také všechny možné věci a zařizování s tím spojené. Myslím tím výběr stužek, šerp, zamluvení místa na stužkovací večírek, ale taky jedna z nejdůležitějších a nejvíce omýlých věcí, kterou teď začíná řešit každá maturantka: výběr těch správných plesových šatů.

I já s výběrem mám velké dilema. Nevím, zda si je mám nechat ušít, koupit v obchodě nebo si je vypůjčit. Nejlevněji by mě vyšlo půjčení šatů. To sem si myslela do doby, než jsem dostala pozvánku na tři plesy plus ples můj.

V pátek jsem se pak byla podívat jenom tak ze zvědavosti na šaty k vietnamcům...musím říct, že splnili moji představu (bezpodmínečně sem chtěla černé šaty). Když sem vešla do obchodu, přímo přede mnou se na mě usmívaly krásné dlouhé černé šaty s korzetem...měla sem hroznou chuť si je vyzkoušet, ale nakonec sem se rozhodla, že se sem ještě vrátím.

Tyto šaty mě rozhodně upoutaly. Příští týden si je chci jít zkusit a pokud budou mít i přijatelnou cenu (do 3 000 Kč), rozhodně si je koupím...k nim si pak bez problémů můžu dokoupit jedny koktejlky, nebo jednodušší dlouhé večerní šaty...

A jakou to má největší výhodu? nebudu si muset kupovat boty na podpatku, protože sukně šatů je tak široká a dlouhá, že se pod ně schovají i moje botky bez podpatků....:)

napsal/a: Bozska.Venuse89 20:19 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář