Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
29.Únor 2008,11:43

          Nedávno jsem objevil na jedné moc zajímavé stránce o astrálním cestovaní (mimochodem mám jí v sekci LINK) zajímavý návod jak se naučit cítit a akumulovat energii v rukou. Když sem si to přečetl, říkal sem si „to vypadá tak jednoduše, že to snad ani nemůže byt pravda, kdyby to tak bylo tak bych si toho přeci někdy všimnul.“ Zvědavost mi nakonec nedala a hned jsem to začal zkoušet. Při prvním cviku jsem něco cítil, ale těžko bych v tu chvíli věřil, že to je energie. Nic méně sem přešel k dalšímu cviku a tam musím říct, mě čekalo překvapení! Tak intenzivní projev sem opravdu nečekal. Opravdu sem plně a věrně cítil to, co autor v návodu popisoval. Od té doby sem to zkoušel, vždycky když sem měl volnou chvíli a napadlo mě to. Až do včerejška sem, ale necítil nějaké pokroky.

         To, co se mi včera stalo, mi udělalo hroznou radost a dost mi to pomohlo. Seděli jsme s kámošem venku debatujíce o bojových uměních a filozofii agrese až jsme se dostaly k využití energie samotné. Nabídl jsem příteli, že mu ukážu jak tu silu, co má každý člověk, může cítit i on. On samozřejmě souhlasil, zvědavost mu stejně jako mě v první chvíli, prostě nedala a musel se přesvědčit. Sedli jsme si tedy vedle sebe a začali cvičit.Konkrétní techniky popisovat nebudu, bylo by to zbytečně zdlouhavé, ale pokud si to opravdu chcete vyzkoušet, přečtěte si to na http://acld.mysteria.cz/, v sekci články. Jinak budu pokračovat.

         Při prvním cvičení jsem začal popisovat kamarádovi, co cítím a zeptal sem se ho, jestli to cítí také. On neodpověděl a mě bylo hned jasné, že ano akorát si stejně jako každý člověk nemůže být jistý tím, co cítí, protože je to něco co doposud nezkusil. Přešli jsme na další cvičení. Opět sem mu začal vyprávět, co cítím a on se najednou začal smát a říká mi „ Přesně tak, takový jemný lochtání. Teď to už cítím, to je hustý!“. Měl sem z něj strašnou radost a on očividně taky. Přešli jsme pomalu na další cvik. Znovu jsem mu začal vyprávět, co cítím a najednou sem si uvědomil, že to nejen cítím, ale i vidím!!! Hrozně potěšen a zároveň překvapen sem si se snažil uvědomit, co vlastně vidím a jak to doopravdy vypadá. Začal jsem to samozřejmě kámošovi popisovat a on mi to opět potvrdil „přesně tak! Tak to vypadá!“. Nádhera! Báječný pocit!

        Ona energie vypadala tak, jako když si představíte elektrický výboj (blesk) který je neviditelný. Takhle to zní divně, ale tak nějak se to dá asi nazvat. V podstatě to co bylo hlavní osou toho výboje, nebylo vidět vůbec, jen pouze okolo toho po obvodu se mihotala jakoby „korona“. Ta taky neměla nějakou barvu a byla průhledná, ale obraz za ní se mihotal jako teplý vzduch. Jestli mi rozumíte, jako když se v létě koukáte do dálky po silnici a vidíte, jak teplý vzduch stoupá a jakoby vlní obraz za sebou. Při tom cvičení samozřejmě hýbete rukama, takže tím jak se ten „neviditelný“ výboj hýbe, je poměrně dobře viditelný;-) Nejvíc mi to připomnělo „běžícího Predátora“, jestli znáte tu vesmírnou scifi. Predátor měl skvělé maskování, ale v pohybu byl zahlédnutelný. Ten výboj vypadal tak nějak jako „maskovaný predátor“ přijde mi, že to je opravdu asi nejvýstižnější.

         Samozřejmě že jsme pokračovali dál ve cvičení a mě se dokonce povedlo natáhnout viditelný i cítitelný výboj zhruba na jeden metr. Dokonce sem byl schopen vidět výboj mého kamaráda, a shodli jsme se i ve vzdálenosti na kolik ho udrží on viditelný. Dokázal sem vytvořit kouli o pruměru uhruba dvacet centimetu. Prostě nádherná zkušenost. Od té chvíle to vidím kdykoliv chci. Ted mi zbývá jen trénovat, hromadit energii a naučit se s ní pořádně zacházet. Sem sám zvědavej jak rozličně se dá použít...

 
vloženo Brandis
Permalink ¤