Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
09.Prosinec 2008,07:12
Jiz jednou jsem tu kdesi psal "Navod na pouziti zivota", tohle je neco obdobneho pro ty, co to drive jeste nepochopili...

Pravidla pro lidsky zivot:

1)   Dostal jsi telo. Můžes je mít rád a nebo nenavidet, ale je tvou jedinou jistotou, ze je budes mit az do konce zivota.

2)   Jsi zapsán na plný úvazek do neformální skoly, která se nazýva "Zivot na planetě Zemi". Kazda osoba a udalost je tvuj vesmirny ucitel.

3)   Neexustuji chyby, jen lekce. Rust je proces experimentovani. Prohra je soucasti tohoto procesu, stejne jako uspech.

4)   Kazda lekce se v ruznych formatech opakuje, dokud ji nepochopis. Pak teprve muzes postoupit dal.

5)   Pokud svou lekci odmitnes, vrati se ti zpet - a vsak v drsnejsi podobe.

6)   Ze jsi ucebni latku pochopil poznas podle toho, ze se zmenilo tve chovani. Moudrost je cvik. Trocha neceho je lepsi, nez spousta niceho.

7)   Ostatní lide jsou jen tvymi zrcadly. Nemuzes milovat nebo nenavidet neco na nekom jinem, aniz to neodrazi to, co milujes nebo nenavidis sam na sobe.

8)   Jaky je tvuj zivot zavisi jen na tobe. Zivot doda platno, ale malir jsi ty!

9)   Vzdy dostanes, co chces. Tve podvedomi vzdycky spravne urci, jakou energii,udalost nebo ososbu budes pritahovat.

10)   Neni spravne nebo spatne, ale existuji nasledky. Moralizovani nepomaha. Souzeni jen posiluje zabehnute vzorce. proto delej to nejlepsi, co muzes.

11)   Odpovedi na otazky mas v sobe. Pouze deti poterbuji vedení, pokud dospejeme, jsme vedeni svym srdcem. Vís vic, nez jsi kdy videl, slysel nebo precetl. Ted se jen divej, poslouchej a duveruj.

 
vloženo Brandis
Permalink ¤