Stránka o pozitivním myšlení...nalezení klíče k úspěšnému
štestnému a plnému životu založená na vlastních
zkušenostech. "Touto formou bych chtěl mé poznatky
rozšiřit i mezi vás"..
24.Listopad 2008,08:14

Minule jsme se tu bavili o "nahode". Nahoda neexistuje! Je to jen proces vymikajici se nasim pravidlum kauzality a proto v nem nedokazeme poradne videt logiku a smysl, ale to neznamena ze zadny smysl ci logiku nema. Deje ktere dnes nazyvame nahodou ci stestim, jsou deje o ktere se mi sami pricinime a na nas tedy zalezi kolik se nam jich bude dit.

Nejvetsimi cinidly ktere ovlivnuji tyto deje jsou nase myslenky a emoce. Cely tento svet totiz reaguje na nas emocni stav, podle ktereho pak jedna! Je to jako by jste si svet predstavili jako obrovsky stat, ve kterem nase myslenky okamzite cte nejaky "urednik" a vsechny do jedne realizuje a kombinuje je s myslenkami ostatnich lidi, tak aby nam dal to co jsme v tu chvily emočne citili. Cely svet tak tvori myslenky a emoce vsech lidi.

Nasledujici veta je velmi dulezita a proto se nad ni poradne zamyslete: Cely tento princip je podstatou evoluce! Schvalne, zamysleli jste se nekdy poradne nad lidskou evoluci? Zda ma Darwin pravdu ci neco vynechal? Odpoved je jednoznacna: Darwin ma z casti pravdu o tzv. prirozenem vyberu, ale zdaleka nefunguje tak jak si myslel. Vam nikdy neprislo divne ze Darwin zalozil celou myslenku evoluce na "prejimani zkusenosti"? Dyt cely zivot jsem slychaval "...zkusenosti jsou neprenosne, to si musi osashat sam...apod." Darwin naopak tvrdil ze k vyvoji druhu dojslo tak ze se proste opice naucily chodít po dvou a predali geneticky tuhle zkusenost svym detem. Logicky musi byt kazdemu z vas jasne ze to nejde! Je to jako tvrdit ze kdyz se ja naucim krasopisne psat, moje deti budou umet uz od narozeni krasopisne psat protoze to budou mit v genech. Tohle nejde, zkusenost je neprenosna! takhle to nefunguje. Ani beloch ktery by zil cely zivot v africe a byl opaleny jako mistni domorodec, nebude mit posleze cerne deti! Takhle to proste nefunguje.

Vetsine z vas ted jiz vrta hlavou "a co je tedy podstatou te nasi evoluce?!" Hned vam to objasnim. Podstatou je nas vyvoj. Cilem je to se vyvynout. ne vsak pres zkusenosti jako takove primo, ale pres pocity a vedomi! Pokud se clovek otevre svetu, zacne vysilat lasku a harmonii vsem vecem, stvorenim i lidem. Zacne tim posilat energii vsemu okolo sebe, vcetne jeho sameho. Tato energie je nasledne hybnym clankem te nasi evoluce. Je to energie prvotniho stvoreni a ta nas dale vyvyji a "vylepsuje" nas. Podstatou evoluce je tedy vedomi! Vedomi ze se vyvyjime, nam dovoluje se vyvynout! Proto se rika ze "lidstvo seslo z cesty". Ono se proste prestalo vedome vyvyjet a ridit tak svou evoluci! Misto toho aby clovek chodil po zemi, zveloboval ji, tesil se ze vsech kras co tu ma, miloval vse a mel radost z toho ze se vyvyji, zacal se bat, nenavidet, bojovat o moc a pohodli a cely ten system v podstate obratil proti sobe...protoze  vse neustale bezi! Porad se realizuji nase myslenky! A to at uz je to myslenka na vedomou evoluci ci treba na chudobu, ztratu zamestnani nebo valku.

Mym cilem je dat, vsem kteri jsou pripraveni to pochopit, vedet co se deje. Pripravit je na jejich vlastni evoluci, protoze jen tak muze lidsky rod soupat vzhuru a jen tak mame moznost "zachranit" naz druh a nasi planetu...zacnete milovat jeden druheho, zacnete odpoustet a pozitivne myslet v kazde chvily, radujte se z kazde malickosti, budte otevreni novym myslenkam, nebojte se niceho a hlavne milujte svou zemi a budte ji vdecni za to ze tu jste, protoze nebyt zeme, nejste tu...

Pokracovani priste...

 

 
vloženo Brandis
Permalink ¤