o mně

08.Duben 2008

Narodila jsem se ve znamení Raka a jeho charakteristika na mně naprosto sedí. Jsem výbušná , citlivá  a chápavá . Ti kdo mě znají vědí přesný datum . Dali mi jméno Aneta a  další věcí jenž je por mně charakteristická  je cílevědomost. Kromě toho , že si chci dodělat střední školu a udržet mýho medvídka , se chci věnovat muzice  pomocí které ventiluju emoce .  Nejsem  z těch , co to mají v životě zrovna jednoduchý , ale nestěžuju si ( Ti , kdo mě znají vědí co tím myslím ) . další nou zálibou jsou miji kamarádi . Miluju je . Vím, že se na mně  nikdy nevykašlou a moc si  jich vážím.  

Dále jsem psala , že mám ráda muziku a chci se jí věnovat  a tak se nabízí otázka co poslouchám.  Tak v poseldní době HipHo, RnB  a Pop a ráda bych se věnovala muzice ve stylu právě RnB  , další mou nově objevenou zálibou je tanec  a obzvlášt´ ráda si zatancuju na Britney ( ale jen  asi na dvě písničky ), Timbalanda , Enrique Iglesiase , Beyoncé , Ushera , Missy Eliott  nebo třeba na Ciaru . 

A za co mně moje okolí nenávidí i miluje ???  Zakládám si na upřímnosti , vyžaduji ji a sama jí hojně využívám při komunikaci s lidmi .  

napsal/a: Britney18 13:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář