Sebevražda? :-)

05.Březen 2007

Milý deníčku,
potřeboval bych od Tebe radu. Asi už nemůžu dál žít na tomhle světě. Dneska jsem zjistil, že uživatel ........... oznámkoval mojí fotku a dal mi jenom JEDNIČKU!!!.
Nevím co mám dělat -
* chtěl jsem se oběsit, ale na stromě u nás v ulici už není žádná vhodná dostupná větev - ta poslední mi v létě při bouřce spadla na auto.
* Zkoušel jsem se utopit, ale špunt ve vaně tak špatně těsní, že voda se včas vypustila - mám teď dost rozmáčenou ošklivou kůži.
* Skočil jsem z okna i přesto že mám strach z vejšek, ale bydlim ve třetím patře a pod oknama rostou dost hustý keře - zachytily mě - jsem dost poškrábanej.
* Koupil jsem od jednoho drsnýho frajera pistoli - strčil jsem si jí jako ve filmu do pusy a stiskl spoušť - výstřel nevyšel - byl to zapalovač - mam popálenej jazyk i pusu, potom mi chytly i vlasy.
* Rozhodl jsem se teda že se otrávim - včera před spaním jsem v šuplíku našel prášky, lahvička nebyla plná, ale bylo jich dost. Spolykal jsem je a usnul. Ráno jsem se probudil a celej den se drbu - mám trochu kopřivku, ale žiju - na lahvičce bylo napsáno Celaskon.
Poraď mi prosím - co mám dál dělat??????? Asi se znovu vyfotím a fotku sem vystavím - třeba se teď jako popálený, poškrábaný, ohořelý, bez vlasů a s kopřivkou budu uživateli ......... líbit

Proč to řešim? Neřešim Jenom už tejden doma ležim nemocnej a nudim se. No a pak píšu takovýhle hovadiny napsal/a: Brouzdalek 09:38 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Jitulka 03.12.2008 20:47:29

to je úžasný...:)


Dartice 13.09.2008 20:08:46

Ty jsi praštěnej co?:o)