australani

09.Červenec 2007

Podle meho uvazeni jsou Australane uplen jini jak Cesi.

Kazdy ozik to je skracene australan jedna na rovinu a bez jakych koli pretvarek.Nekdo si mozna rekne ze je to o.k ale neni tomu tak.Nekdy je to na miste ale vetsinou mi to prijde ze vam reknou i to co se vubec nehodi. Take nejsou schopni nekomu pomoci a kdyz vidi ze jste cizinec tak neleni a udelaji si z vas dobry den,Napr potrebujete najit nejakou ulici a oni vas s radosti poslou na druhou stranu. Nebo kdyz jim nerozumite coz je dost caste tak vam to nezopakuji a reknou ze je to vas problem.Jenze australska anglictina je uplne jina jak americka a navic hodne mluvi svym slengem tak ze vam misto vety reknou dve slova a to jeste tak rychle ze slysite jen 1.No nevim je to dost tezke ale jinak jsou australane trosku zabrzdeni.

Ve skolach se uci hrozne pomalu a to co se u nas probira v prvni delaji az do 3 tridy a takhle postupuji cele jejich studia.

Take zpusob oblekani je ponekut jiny.

Zima - sukne, halenky, kozacky a cepicu a salu

podzim- sukne, halenky, rukavice

jaro- sukne, halenky

leto-plavky a lehke saty

Podle me je to trosku divne protoze jsem jeste nikdy nevidela ze by si nekdo vzal kratke kratasi a k tomu cepici, salu a rukavice a na nohach ma tapky. Take se tu dost chodi bosi.

Kdyz australan obedva tak to je na chodniku nebo kdedkoli kde se mu chce se posadi a ji nebo jen tak kouka.Pak ani clovek nevim kdo je bezdomovec a kdo ne.

No je to proste vse naopak

 

napsal/a: Bucinka 01:59 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář