Je to tvůj nejlepší kámoš,nemáte před sebou žádná tajemství a jste prostě skvělý tým.Jenže najednou ti v břiše začnou poletovat motýlci.Auvajs!Cítíš k němu něco víc než jen přátelství?

CHAOS POCITŮ?
Udělej si rychlý test a zjisti,co opravdu ke svému nejlepšímu příteli cítíš...Stačí si jen spočítat kolikrát si odpověděla Ano a Ne... Přemýšlíš co si vezmeš na sebe, když se máte sejít? Ano Ne Potkáte se.Někam spěchá,takže ti řekne jenom bleskové ,,Ahoj!"Cítíš se zraněná,protože se s tebou nezastavil? Ano Ne Srovnáváš s ním ostatní kluky? Ano Ne Otočí se za jednou hezkou holkou.Zvedne ti to na chvíli tlak? Ano Ne Máš pocit,že žádná holka,která se mu líbí,pro něj není dost dobrá? Ano Ne Pomyšlení,že byste se něžně políbili,ti vhání jemný úsměv do tváře? Ano Ne Když se cítíš na dně a on tě vezme do náručí-je zase všechno v pořádku? Ano Ne Zdá se ti už dlouho,že máte neuvěřitelně moc věcí společných? Ano Ne Když spolu jdete do kina,chceš ho chytit za ruku? Ano Ne Na jedné párty flirtuje snějakou holkou.Půjdeš se do toho vložit? Ano Ne Je pro tebe důležité,aby tě měli rádi jeho kamarádi a rodina? Ano Ne Jsi rozzlobená,když jednou za čas nestojíš v centru jeho života? Ano Ne Odvolala bys nutnou a důležitou věc,kdyby on potřeboval tvoji pomoc? Ano Ne Sleduješ pozorně,jestli on se dívá,když flirtuješ s jinými? Ano Ne Chceš být často v jeho blízkosti a díváš se po něm, když ti zmizí ze zorného úhlu? Ano Ne Mluvíš o něm často,když si povídáš s kámoškami? Ano Ne Plánuješ už v pondělí,co byste mohli podniknout o víkendu,protože tě s ním jednoduše baví všechno víc? Ano Ne
VYHODNOCENÍ
Převážně ,,Ano"-Milenec Tvůj pocit je naprosto pravdivý:do svého kámoše jsi opravdově zamilovaná.Jenže ted si nejsi vůbec jistá,co bys s tím měla dělat.Když mu řekneš,že ses do něj zamilovala,mohlo by to úplně zničit vaše přátelství-pokud to necítí stejně.Pravděpodobně by v takové situaci nevěděl,jak se k tobě má chovat a co od něj očekáváš.Pokud nic neřekneš,bude tě to den po dni víc bolet.Ale co tě bude bolet víc:ztratit ho jako kámoše nebo tiše trpět neopětovanou láskou?Proto:opatrně se do toho vlož a zkus nenápadně vysondovat,jak je na tom se svými city on.Vezmi si na sebe nějaké nové hadříky a zeptej se ho:,,Myslíš,že mi ta barva sluší?"Podívá se ti do očí a možná pozná,jak krásná jsi.Vezmi si krátkou sukni a když bude mít nějaké narážky,řekni mu:,,Já jsem totiž holka,jestli sis toho ještě nevšiml."Ukaž mu svoji citlivou stránku!Kluci často zapomínají,že jejich kámošky jsou taky holky.Domluv se s ním,še spolu půjdete do kina a řekni mu,že s ním chceš být sama,protože s ním hrozně ráda trávíš čas.Určitě poznáš,jestli se mu to líbí-nebo ne.Co bys ale v žádném případě neměla dělat-pomlouvat před ním ostatní holky.určitě by se sám sebe ptal,proč si najednou tak nepříjemná a otravná.Bud k němu upřímná,protože svoje city určitě moc dlouho skrývat nevydržíš.A mimochodem-přátelství je skvělý základ pro vztah!Převážně ,,Ne"-Kámoš Je tvým nejlepším rádcem,když potřebuješ poradit s klukem,protože jim rozumí jako nikdo jiný.Neplácá jen tak naprázdno a ví přesně,co potřebuješ slyšet,když tě tvůj miláček mine beze slova.Občas je až příliš racionální a drží tě při zemi,ale i to je jeden z důvodů,proč ho máš tak ráda.Ale samozřejmě ho nemiluješ.I když se ti občas pořádně rozbuší srdce,když se na tebe sladce podívá.Ale žádné strachy,pro opravdové zamilování by to muselo být mnohem častější a silnější.Vy dva se naprosto skvěle znáte a nestal se taky jen tak bez důvodně tvým nejlepším přítelem.Znáš perfektně všechny jeho dobré stránky a taky víš přesně,jaké věci na něm nenávidíš.Jasně,že si myslíš,že je sladkej.A můžeš si být taky jistá,že se k tobě bude hlásit i před svými přáteli.Dokud máte pevně stanovené hranice vašeho přátelství,je prakticky všechno dovoleno.Žárlivost je ale v každém případě absolutní tabu.A to nám holkám občas připadá těžké dodržet.Obzvlášt,když se začne zajímat o jiné holky...Stůj na jeho straně.V žádném případě si totiž nemusíš dělat starosti,že ho ztratíš-skvělého kámoše ti žádná holka nemůže odvést.Je snad on žárlivý nebo uražený,když máš rande s nějakým klukem?Tak se ho na to přímo zeptej a zjisti,proč tak přehnaně reaguje.Ve vašem přátelství by přece neměla být žádná tajemství.
napsal/a: Cherryse 09:18 | RaDýýýýýýýýý Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář