Nick Jonas | Nick Jonas

Nick Jonas Nick Jonas
Povolání: Zpěvák, herec, kytarista, pianista, bubeník, skladatel
Věk: 16
Datum narození: 16. 09. 1992
Místo narození: Dallas, Texas, USA
Znamení: Panna   aktuální horoskop »
Člen skupiny: The Jonas Brothers

Životopis

Nick je ve znamení panny. Narodil se v Texasu,16.9. 1992. Miluje hraní golfu a baseballu. Zřejmě to bude maminčinmazánek, protože v Bravu Girl na otázku: Jakému typu holek neodoláte(otázka byla i pro starší batry) odpověděl: Té, která je dobrá pro mojímamku. V pokoji má obrázky amerických prezidentů. Nesnáší tancování. Knarozeninám by si přál: Ford Mustang GT. Písnička S.O.S. je právě jehodílem. Na Jetixu v Jonas Brothers žijí svůj sen, kluci přiznali žeprávě Nick je nejlepší z kapely. I Frankie řekl že ho má nejradši. Anejhorší nakonec. Až do chvíle mi vrtalo hlavou kde vzal tennáhrdelník, víte tu jakoby vojenskou známku co má skoro vždycky nakrku, ale teď už to bohužel vím. Nicky má cukrovku. Kvůli tomu si tonechal vyhotovit. Alespoň ale jedno pozituvum: Díky své cukrovce je vnějakém fondu, který pomáhá dětem se stejnou nemocí. P.S. Nazívají se"Disney" kapelou:)

Nick Jonas se už od útlého věku prostavil na Broadway, ale až v roce2005 si ho všiml Greenberg a když se s ním seznámil a jeho dvěmastaršími bratry Josephem a Kevinem, založili společně skupinu The JonasBrothers. Jejich první píseň byla Mandy,ale jejich CD se neuchytilo,pak další píseň, která se proslavila více byla Year 3000. Jejich prvníalbum It's About Time sice nebylo debutové,ale z 50000 kusů se jichprodalo 40000.

Nick, Joe a Kevin mají ale ještě nejmladšího bratra Frankiho.

Když zakládal spolu s bratry skupinu bylo mu 13 let, Joemu bylo 16 aKevinovi 18 let. Dnes jsou o 3 roky starší a na svém kontě mají užtřetí nejnovější album s názvem A Little Bit Longer. Zatim se do Českérepubliky nedostaly.

The Jonas Brothers se objevili také v jednom z dílů Hannah Montany.
A letos natočil ještě se svými bratry film Tábor Rocku, ve kterém hrál jednu z hl. rolí Joe Jonas.Aby mohli hrát Nick a Kev, tak museli hrát ve filmu skupinu "CONNECT3". Ve filmu s nimi hráli ještě další hvězdy,jako například DemiLovato, Alysen Stoner,.... A na léto 2009 se chystá natáčení "CAMP ROCK2".
Nick chodil se známou zpěvačkou a herečkou Miley Cyrus.

Nick ještě také chodil Selenou Gomez. Nick se rozešel s Miley. Ona totěžce vzala a napsala o tom písničku: 7 things, I hate on you. (Sedmvěcí, které na tobě nesnáším). A důvod rozchodu? Jejich vztah bylpřísně tajený ale když mu Miley při veřejném vystoupení dala VELKOUPUSU NA PUSU, to už bylo na Nicka moc.

ahojkyyy

peknej blog

Přidej komentář