25.Prosinec 2008

VáNoCe - hate or love ?.. | <Me&My Chit-Chat<3

Je to tak rok co rok ... Každé malé dítě se na ně těší ... Každé malé dítě je miluje ... ...

Pokud jste úplně hloupí... (nebo jste si špatně přečetli nadpis) napadli vás ,NAROZENINY nebo VELIKONOCE' ... Ale tak to není ... ... EeeEhm ..

 Na co si vzpomenete, když vidíte reklamu na CocaColu tu jak tam jede ten náklaďák a je tam Santa atd.. ? ... Yop .. Na Vánoce ...  

- Teď mě Terka bo ostatní holky seřvou za to, že jsem to trochu obšlehla od Charlieho .. a obšlehla ?.. YeP ..

Ale zpátky k tomu článku ... Já osobně Vánoce moc nemusím .. Nevím proč.. asi už mě opustily ty časy, kdy jsem netrpělivě seděla u stolu s večeří a čekala až taťka jako každej rok řekne:,,Jdeme pouštět lodičky ( lépe řečeno svíčky ve skořápkách od ořechů.. no to neřeště  )", přičemž jsme se s mou sestrou vždycky natěšeně zvedli a utíkali do koupelny ( nu což.. pouštěli jsme je v umyvadle  ). Mamka vždycky zůstávala dole v obýváku a pak přišla za námi, za zády schovaný zvoneček  .. Jo mami .. všechno vím ... Najednou zazvonil ,,JeŽíŠeK" .. a dál už to musíte znát.. natěšeně jste si sedli pod stromeček a netrpělivě trhali balící papíry s vánoční tématikou z dárků.

Mě osobně se při představě chlápka v plence jak mi dává ňáký dárky pod stromek chce smát.. ... EEeHM...  To je jedno ... Takže .. tyhle časy mě nějak přešli ... Tenhle rok byl úplně jiný.. Žádné kouzlo Vánoc... nic.. Přesně jsem věděla co dostanu .. žádné překvapení ... nic ... Naprosto normální den .. Bylo to divné ... NuDnéé .. O ničem... u stolu s večeří zase proběhla ,,Vánoční hádka" našich rodičů ... později proběhla i u stromku ... Ještě minulý rok byl zajímavý ... ale tenhle .. všechno se vypařilo .. Jen jsem seděla a čekala až tenhle strašný den konečně skončí ... Snažila jsem se najít jedinou pozitivní věc ... něco co by tento den udělalo o tolik výjmečnějším než ty ostatní ... Něco co by ho naprosto změnilo .. Nic ..

Přála jsem si být znovu tou malou holkou... tou co se na Vánoce těšila celý rok ...

EeEhm .. nevím co se se mnou stalo .. ale tyhle vánoce pro mě byli strašný ... doufám, že ty vaše byli lepší ..

 

ClarisS_CuTe | 14:22

komentáře (1)

komentáře (1)

v 25.12.2008 23:00:36 Adri_i říká...

Je to krásně sepsáno. Chválim ;-)

Přidej komentář