Můj malej, podrobnej internetovej deníček? Asi jo :D
Publikováno: 13.Září 2007
v 14:52

Kategorie: Deník

Autor: Clodynka

komentáře (0)
Zase ta lááááska a úchylové v tramvaji! | Deník
Dnešní den byl spíš ve znamení špatný náladičky kdy bych se všim praštila! Ten tupoun Mirek už se zase chová, jak kdyby moje drahá maličkost ani neexistovala a to na mě mohl včera oči nechat, kdykoliv sem se na něj otočila se zájmem si mě prohlížel a tak mile se uculoval!   Hm.... A to se dneska stalo MAXIMÁLNĚ jednou.. Bombaaa tleskám si, tímto způsobem to u kluků táhnu už pěkně dlouho, hlavně od tý doby co jsem přestoupila na jinej gympl se to se mnou točí ještě víc... Můj ty božínku on je tak kouzelnej!
No co, na obědě zase řada až někam do Afriky tak sem se na to vykašlala a zašla si do bufetu.. Super sprdan od fotra.. Tohle už nechci podninout, když mě se ta jídelna taak nelíbíí, jak je mrňavá a ta obří fronta a stoly jak pro trpajzlíky!
Poslední kapka přišla v tramvaji! Dědci co patřel leda na šibenici  prostě musej otravovat nás svejma kecama o "dokonalý figuře", no mít za sebou uslintanýho a napitýho dědulu.... Fakt díky  A to ani nevim jestli to byl úchyl nebo pedofil, hned se dal do řeči s nějakou malinkou holčičkou, "OUCHYL JEDEN" jak by řekla moje bábinka

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: Clodynka
Region: Praha-západ
O mně:
Můj profil

Kategorie

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE